Császármorzsába ha nincs elég tejem, akkor nagyon rossz lenne?
Figyelt kérdés
2011. okt. 17. 13:25
1/8 anonim válasza:
a gríznek valamivel meg kell szívnia magát
2/8 anonim válasza:
én tejföllel csinálom (bár lehet,hogy az én receptem teljesen más mint a tied)
3/8 anonim válasza:
Milyen az a tejfölös császármorzsa?
4/8 anonim válasza:
én vagyok a tejfölös császármorzsás..
szerintem teljesen máshogy készül,mint a tiétek,de mi így szeretjük.
így készül: 3egész tojást 2kanál cukorral felverni és bele keverni kisdoboz tejfölt,majd annyi darát,hogy se túl híg,se túl sűrű ne legyen. lehet még bele tenni:citromhéjat,mazsolát. 10percig állni hagyjuk,és a serpenyőbe kevés olajat teszünk és ha felforrósodott akkor beleöntjük a tésztát,és keergetjük,fakanállal daraboljuk amíg morzsákra nem esik szét.
ez kb:2-3 főre elég ( ha csak desszertként esszük)
5/8 anonim válasza:
ja,és sütés közben lehet hozzáönteni kis olajat.
porcukorral,és lekvárral tálaljuk
6/8 anonim válasza:
Ezt a tejfölöst kipróbálom, bár sokban nem különbözik az én morzsámtól, de a tejföltől biztosan sokkal jobb.
8/8 anonim válasza:
Én tejjel csinálom, és sima liszttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!