Hogy csináljam, hogy finom legyen?
Vettem csirkemellet, meg ilyen kínai zöldségkeveréket. Azt gondoltam, hogy a csirkemellet megsütöm hagymás olajban. Majd hozzáadom a zöldségkeveréket. S teszek bele egy kis sűrített paradicsomot. Szerintetek kapok így finom lesz? Vagy mégis hogy csináljam?
Szóval ezekből a hozzávalókból mit lehetne összehozni?:
csirkemell, hagyma, keleti zöldségkeverék(gomba,hagyma, káposzta,stb...),sűrített paradicsom,meg van egy üveg lecsómXD
Biztos ír valaki neked receptet,de miért éppen a csirkemellett vetted? Az a legszárazabb,legnyögvenyelősebb hús minden húsfajta között! Pedig nem is a legolcsóbb hús!
Nem értem,hogy miért olyan nagy divat?
vágd hosszúkás csíkokra a csirkemellet, és egy kis olajon
kezdd el pirítani. sózd, borsozd, ha a levát kiengette tegyél rá fedőt és hagy , hogy megpuhuljon. ha puha, hozzáöntöd a zöldségkeveréket es együtt párolod tovább,
píg a zöldség roppanós-puha nem lesz. pici cukorral vagy mézzel,curryval, gyömbérrel "keleties" lesz.
a mási, ha magyarosan csinálod meg, a keleti züldséget elteszed máskorra.
csinálsz egy jó hagymás pörköltalapot, vagyis egy nagyobb hagymát apróra vágva zsiradékon megdinsztelsz,ráteszed a csíkozott húst és szintén várod, hogy kiadja a levét.
ha ez megvolt mehet rá egy kis pirospaprika, kömény, majd amikor a husi puha, ráöntöd a lecsót.
főzöl ki tésztát, vagy rizst, az mindegyikhez jó lesz.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!