Gyógyszertárban vásárolt gyümölcscukorral szeretném kiváltani a sima cukrot. Sütésnél milyen arányban használjam a fruktózt? Pl: Ha a sütihez a recept 20dkg-t ír, akkor fruktózból mennyit használjak?
Figyelt kérdés
2009. jan. 22. 16:22
1/1 anonim válasza:
Használd a felét, a legtöbb édességet amúgy is túlkalibrálják cukor ügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!