Milyen lisztből készítsek kenyeret?
Figyelt kérdés
Egészséges, nem annyira hízlaló kenyeret szeretnék sütni, de sajna nincs tapasztalatom, és az áruházak polcain annyira sokféle liszt közül lehet már választani, nem tudom melyik lenne a legjobb. A fehér kenyért szeretném helyettesíteni vele.2009. jan. 15. 10:28
1/5 anonim válasza:
Ezen az oldalon millió receptet és érdekes tudnivalót találsz. Ha a finomított lisztet felváltod - akár csak részben is - teljes kiőrlésűvel, már egészségesebb, magasabb rosttartalmú, és így kevésbé hízlaló kenyeret kapsz. A receptek azért fontosak, mert nem minden tészta "bírja el" a teljes kiőrlésű lisztet, nem biztos, hogy az eredmény élvezhető, ha egy az egyben helyettesíted. Jó sütögetést!
2/5 anonim válasza:
Szia! én ezt sütöm töretlen sikerrel:
Bio lisztből: 2 harmad fehér, 1 harmad rozs vagy teljes kiőrlésű. nem vesz el semmit az élvezeti értékéből, sőt! Isteni és bevált.
3/5 anonim válasza:
biopontos biolisztet ne vegyél, én már töbször megjártam vele. molyos volt, bogaras, és volt mikor lemértem, és kiderült, hogy nincs is a zacskóban meg az egy kiló
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
És aki lepontontozta a válaszolókat, annak üzenem hogy máshol játszon.
2009. jan. 19. 17:07
5/5 anonim válasza:
Teljes őrlésű tönköly lisztet használj, de ha nem vagy hozzászokva a tömör kenyérhez keverd zab, vagy finom liszttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!