Hogy készítetek mignon-t? (vagy a bevonatát: fondant), egyszerű, bevált és könnyű recepteket kérnék tőletek!
Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 21:02
1/2 anonim válasza:
az eredeti mignon nem fondant bevonatú. Én sima cukor bevonatot szoktam készíteni rá. Attól függően milyen a krém benne. PL citromos akkor pofon egyszerűen porcukrot kikeversz citromlével. Nagyon nagyon kevés folyadék kell, viszonylag sok porcukorhoz. Olyan állagúra kell keverni, hogy épp elkezdjen olvadni a cukor, de ne legyen folyós. Ha pl puncsost akarsz akkor 2-3 ek meggybefőtt levével keverem a porcukrot. ez a leggyorsabb.
2/2 A kérdező kommentje:
kösziii :)
2010. nov. 25. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!