Kell ennyire az óvatosság?
Figyelt kérdés
Szóval most Tiramisu-t szeretnénk csinálni(még nem csináltunk,csak vettünk)és abba ugye nyers tojás kell.Ti mennyire szoktátok "fertőtleníteni" a tojásokat?Kell ennyire:Mert hogy Domestossal áttörölni,az mérgező.Jó igez nem a héját esszük a tojásnak de akkor is.
alaposan mossa meg a tojásokat
fertőtlenítőszerrel, pl. Domestos törölje át a tojásokat
fertőtlenítőszerrel mosson alaposan kezet
újra mossa meg a tojásokat
mosson újra alaposan kezet
mindegyik tojást külön - külön üsse le és válassza el a sárgáját a fehérjétől
mosson ismét kezet fertőtlenítővel
2010. nov. 20. 15:08
2/6 anonim válasza:
Persze meg fertőtlenítsük át előtte a konyhát, szkafanderbe fogjál hozzá főzni. Melyik idióta találta ki ezt az előírást ?? Nekünk vannak tyúkjaink a tojás onnan van, leöblítem vízzel, főzés előtt kezet mosok, a konyhám tiszta, és tádáááám élünk még :) Sem vérhasat sem szalmonellát se semmit nem kaptunk még el.
3/6 A kérdező kommentje:
Ezt én csak olvastam,hogy így "kéne".
2010. nov. 20. 15:37
4/6 bumbi02 válasza:
nem kell.. annyi azér hogy a tojás héjának külsöfelét ne törölgesd bele a sütibe... de attól h nem fertötlenited le még nem hal meg senki.. beleütöd tojásokat utána kezet mosol aztán mehet a süti.
5/6 A kérdező kommentje:
Szerintem is hülyeség.Eléggé meglepődtem hogy Domestos.
2010. nov. 20. 16:59
6/6 anonim válasza:
Körömkefével,meleg folyviz alatt megsikálod . Mégiscsak tyúkszar van rajta,akkor is ha nem a héját eszed meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!