Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Beváltgyümölcstorta receptett...

Beváltgyümölcstorta receptett tudtok?

Figyelt kérdés
2010. nov. 13. 11:46
 1/3 anonim ***** válasza:

magát a piskótát veszem boltban,egyszerűbb,olcsóbb,finom is

krémnek 1 vaniliapudingot megfőzök,hozzá 20deka cukor,10deka van összekeverve,habverővel jól összekeverem,hozzá jól felvert tejszin (mikor mennyi van itthon,2-4 deci),és gyümölcsöt is szoktam bele tenni,abból ami a tetjére is mmegy

valamelyik nap ananász-kivi-banán volt a rávaló, a zselét ananászléből csináltam,kettem megettük kétszerre:D

2010. nov. 13. 11:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Csak az a baj, hogy a boltban vásárolt piskótalap nem arról híres, hogy tele van egészséges dolgokkal. Amíg megsül a piskóta, addig elvacakolhatsz a krémmel, tehát időben nem jelent nagy különbséget, az íze viszont sokkal finomabb :)
2010. nov. 13. 12:05
 3/3 anonim válasza:

Tészta :12 dkg margarin, 10 dkg cukor, 20 dkg liszt (rétes jobb), 2 tojás, 1 vanília,fél sütőpor, 3 evőkanál tej egészet egybe összekeverni , bele a formába és már sütheted is.

Krém : 1 vaníliás pudingot a szokott módon megfőzni, nem keverem semmivel, melegen rá a tésztára.

Valamilyen gyümölcs.

Ha kompótot raksz rá akkor használd a levét a zselatinhoz víz helyett.

Ha nyers gyümölcsöt raksz a tetejére, akkor valamilyen szörppel ízesítsd a zselét.

Jó sütést !

2010. nov. 13. 18:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!