Van egy 80 dekás hízott liba májam. Tuti bevált elkészítési módok?
Figyelt kérdés
2010. nov. 8. 11:05
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az elsőt nem tudtam megnyitni. Az utolsó használhatóbb, de nem jön le belőle, hogy hideg, vagy forró zsirba teszem. Állitólag hideg zsirban kell elkezdeni a máj sütését, ezért kértem bevált receptet, aki már csinálta.
2010. nov. 8. 11:37
6/6 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, de még nem jött a tuti. Például sót mikor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!