Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütőtök leves recepteket...

Sütőtök leves recepteket szeretnék kérni, ami NEM krémleves (?)

Figyelt kérdés

Mindenhol a neten csak krémleveseket találok, azokat meg senki nem szereti nálunk.

Nem tudom elképzelni, hogy nincs másfajta leves is, ahola tök darabokban van.

Köszönöm előre is a recepteket.

ma 17:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

ezt az egyet találtam. Ez egy sima zöldséglevesnek tűnik, babbal és sütőtökkel. Talán ez alapján találsz még.

ma 17:07
 2/4 anonim ***** válasza:

A Három Nővér leves jutott eszembe nekem is, ami nagyon gasonló ahhoz, anit az első is linkelt.

Ez egy amerikai őslakos recept, náluk volt úgy kitalálva, hogy a tököt, a babot, meg a kukoricát egymás mellé kell palántázni.

A három nővér segíti egymást, a kukorica megtartja a babot és árnyékot ad a töknek, a bab javítja a talajt, a tök meg védi a talajt a kiszáradástól.

Ez természetesen ipari farmokon nem lehetséges, de kiskertben igen.

[link]

ma 17:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Mert nem arra kell keresni, hogy "sütőtökleves". Tetszőleges zöldséglevest készítesz és teszel mellé tököt. Minestronéhoz pl. simán mehet. De vannak kreatívabb megoldások is, az utolsó lasagna levest már csináltam és nagyon finom lett.

[link]

[link]

[link]

ma 18:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, a 3-asnak a tippet meg külön is.
ma 18:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!