Sütőtök leves recepteket szeretnék kérni, ami NEM krémleves (?)
Figyelt kérdés
Mindenhol a neten csak krémleveseket találok, azokat meg senki nem szereti nálunk.
Nem tudom elképzelni, hogy nincs másfajta leves is, ahola tök darabokban van.
Köszönöm előre is a recepteket.
ma 17:04
1/4 anonim válasza:
ezt az egyet találtam. Ez egy sima zöldséglevesnek tűnik, babbal és sütőtökkel. Talán ez alapján találsz még.
2/4 anonim válasza:
A Három Nővér leves jutott eszembe nekem is, ami nagyon gasonló ahhoz, anit az első is linkelt.
Ez egy amerikai őslakos recept, náluk volt úgy kitalálva, hogy a tököt, a babot, meg a kukoricát egymás mellé kell palántázni.
A három nővér segíti egymást, a kukorica megtartja a babot és árnyékot ad a töknek, a bab javítja a talajt, a tök meg védi a talajt a kiszáradástól.
Ez természetesen ipari farmokon nem lehetséges, de kiskertben igen.
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, a 3-asnak a tippet meg külön is.
ma 18:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!