Készített valaki már otthon, házilag spagettit vagy makarónit?
Figyelt kérdés
Úgy, hogy nem a boltból szerezte alapanyagot. A tésztát és a mártást is otthon készítette, saját hozzávalókból. Esetleg, ha olyan fűszert vett csak meg boltból, ami otthon nem állítható elő, mint az oregánó.ma 14:08
1/5 anonim válasza:
Anyukámnak volt egy húsdarálóra szerelhető előtéte, amivel különböző tésztákat lehetett készíteni. Nem emlékszem, hogy túl sűrűn használtuk volna. Szószt én szoktam itthon főzni, konzervet csak akkor használok, ha sietek.
2/5 anonim válasza:
Univerzális konyha robotgépemhez tartozik tésztakészítő is (Ugyanolyan, mint a húsdaráló, csak nincs benne kés, és különféle matricák tartoznak hozzá. Többször próbáltam, soha nem sikerült. Pedig tuti recepteket néztem. Ha át is jött, összetapadt.
3/5 anonim válasza:
Persze van tésztagépem de a paradicsom konzerv.Bazsalikom kakukkfű van a kertben mindig.
4/5 anonim válasza:
Tésztagépem van, de elveszett a lyukhúzó, így csak spagettit tudok. Makaróninál meg csőtésztánál nem tudom kihúzni a közepét.
5/5 anonim válasza:
Nekem volt olyan tésztagép, amivel lehetett spagettit meg makarónit is készíteni, de nem éreztem jobbnak, mint a boltit, de rettentő macerás volt egy családi adagok készíteni, ezért visszatértem a bolti tésztára.
A mártást viszont mindig otthon készítem, a bolti porok borzasztóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!