Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Készített valaki már otthon,...

Készített valaki már otthon, házilag spagettit vagy makarónit?

Figyelt kérdés
Úgy, hogy nem a boltból szerezte alapanyagot. A tésztát és a mártást is otthon készítette, saját hozzávalókból. Esetleg, ha olyan fűszert vett csak meg boltból, ami otthon nem állítható elő, mint az oregánó.

ma 14:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Anyukámnak volt egy húsdarálóra szerelhető előtéte, amivel különböző tésztákat lehetett készíteni. Nem emlékszem, hogy túl sűrűn használtuk volna. Szószt én szoktam itthon főzni, konzervet csak akkor használok, ha sietek.
ma 14:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Univerzális konyha robotgépemhez tartozik tésztakészítő is (Ugyanolyan, mint a húsdaráló, csak nincs benne kés, és különféle matricák tartoznak hozzá. Többször próbáltam, soha nem sikerült. Pedig tuti recepteket néztem. Ha át is jött, összetapadt.
ma 14:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze van tésztagépem de a paradicsom konzerv.Bazsalikom kakukkfű van a kertben mindig.
ma 15:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Tésztagépem van, de elveszett a lyukhúzó, így csak spagettit tudok. Makaróninál meg csőtésztánál nem tudom kihúzni a közepét.
ma 15:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem volt olyan tésztagép, amivel lehetett spagettit meg makarónit is készíteni, de nem éreztem jobbnak, mint a boltit, de rettentő macerás volt egy családi adagok készíteni, ezért visszatértem a bolti tésztára.

A mártást viszont mindig otthon készítem, a bolti porok borzasztóak.

ma 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!