Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Leveles tésztába tekert...

Leveles tésztába tekert virsliket érdemes a begöngyölés előtt megkenni mustárral vagy ketchuppal? ad valamit az ízéhez?

Figyelt kérdés
dec. 31. 17:22
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

Simán jó lesz az úgy .

Meg sok sajt, abból sosem elég :)

dec. 31. 17:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp, és a sajt sem árt!
dec. 31. 17:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de kisütve is jó megmártani.
dec. 31. 17:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy ad az ízéhez. Mustáros vagy ketchupos ízt, amit használsz.
dec. 31. 19:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkepp. A ketchup konynen eg, inkabb mustarral. Nagyon vekonyan de vegig. Nem lesz mustarizu kifejezetten de szazszor jobb
dec. 31. 21:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha leveles tésztából csinálod jobb a mártogatós hozzá mert szárazabb. Ha kelt tésztába tekered akkor jobb megkenni vele
dec. 31. 21:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mustárral szoktam és nagyon finom úgy.
tegnapelőtt 08:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!