Leveles tésztába tekert virsliket érdemes a begöngyölés előtt megkenni mustárral vagy ketchuppal? ad valamit az ízéhez?
Figyelt kérdés
dec. 31. 17:22
1/7 anonim válasza:
Simán jó lesz az úgy .
Meg sok sajt, abból sosem elég :)
4/7 anonim válasza:
Persze, hogy ad az ízéhez. Mustáros vagy ketchupos ízt, amit használsz.
5/7 anonim válasza:
Mindenkepp. A ketchup konynen eg, inkabb mustarral. Nagyon vekonyan de vegig. Nem lesz mustarizu kifejezetten de szazszor jobb
6/7 anonim válasza:
Ha leveles tésztából csinálod jobb a mártogatós hozzá mert szárazabb. Ha kelt tésztába tekered akkor jobb megkenni vele
7/7 anonim válasza:
Mustárral szoktam és nagyon finom úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!