A csirkemellet tárcsázásnák mibe, hogyan érdemes bepácolni hogy ne száradjon ki?
Figyelt kérdés
aug. 11. 11:00
2/4 anonim válasza:
Csak arra figyelj, hogy a csirkemell seperc alatt készen van, időben vedd ki. Ha nem idegenkedsz a kész dolgoktól vannak a Hamé meg az Ízmester folyékony pácai, nekem nagyon bejönnek. Az se érdekeljen, ha nem szárnyashoz van, vegyél valami mézes-mustáros-sörös ilyesmit, vagy direkt szárnyashoz valót.
3/4 anonim válasza:
Joghurtos pack nálam a tuti,nem szárad ki és vajpuha lesz tőle.
Csirkemellet előre fűszerezd utána forgasd joghurtba de nem kell vastagon.
4/4 anonim válasza:
#3. +1 szavazat
Nálunk is a natúr görög jogi a nyerő, azt fűszerezzük tetszés szerint. Nagyon finom így sütve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!