Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A csirkemellet tárcsázásnák...

A csirkemellet tárcsázásnák mibe, hogyan érdemes bepácolni hogy ne száradjon ki?

Figyelt kérdés

aug. 11. 11:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én olajos barbeque pácban szoktam.
aug. 11. 11:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
63%

Csak arra figyelj, hogy a csirkemell seperc alatt készen van, időben vedd ki. Ha nem idegenkedsz a kész dolgoktól vannak a Hamé meg az Ízmester folyékony pácai, nekem nagyon bejönnek. Az se érdekeljen, ha nem szárnyashoz van, vegyél valami mézes-mustáros-sörös ilyesmit, vagy direkt szárnyashoz valót.


[link]

aug. 11. 11:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Joghurtos pack nálam a tuti,nem szárad ki és vajpuha lesz tőle.

Csirkemellet előre fűszerezd utána forgasd joghurtba de nem kell vastagon.

aug. 11. 12:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

#3. +1 szavazat

Nálunk is a natúr görög jogi a nyerő, azt fűszerezzük tetszés szerint. Nagyon finom így sütve.

aug. 11. 14:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!