Halászlét milyen tengeri halból érdemes főzni?
Figyelt kérdés
Aki tenger halból főzi a magyar halászlét, az milyen tengeri halat használ? Frisset vagy fagyasztottat?okt. 7. 16:55
1/2 anonim válasza:
Szia, én külföldön élek, én szoktam főzni. Tengerivel még nem próbáltam.
Ha carp (ponty) nincs, akkor catfish szokott lenni (törpeharcsa). Ezeket általában kapok frissen is, etnikai boltban. Ha nem a keleteurópaiaknál, akkor az ázsiaiaknál tuti lesz.
De csináltam már fagyasztottból is.
2/2 anonim válasza:
Tengeri halból nem jó. Elsősorban pontyból, esetleg harcsából.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!