Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Halászlét milyen tengeri...

Halászlét milyen tengeri halból érdemes főzni?

Figyelt kérdés
Aki tenger halból főzi a magyar halászlét, az milyen tengeri halat használ? Frisset vagy fagyasztottat?
okt. 7. 16:55
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én külföldön élek, én szoktam főzni. Tengerivel még nem próbáltam.


Ha carp (ponty) nincs, akkor catfish szokott lenni (törpeharcsa). Ezeket általában kapok frissen is, etnikai boltban. Ha nem a keleteurópaiaknál, akkor az ázsiaiaknál tuti lesz.


De csináltam már fagyasztottból is.

okt. 7. 17:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
35%
Tengeri halból nem jó. Elsősorban pontyból, esetleg harcsából.
okt. 7. 20:39
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!