Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Zöldparadicsom-vöröshagyma...

Zöldparadicsom-vöröshagyma savanyúság teteje miért lett elrakáskor kicsit buborkékos? Meg fog romlani? Mennyi időn belül érdemes megenni? Lehet javítani rajta?

Figyelt kérdés

Ma készítettem zöldparadicsomból és vöröshagymából savanyúságot. Rendesen megmostam a zöldségeket és az üvegeket is elmostam és többször átöblítettem. Felöntőlét már használtam idén erős paprikákkal, azokkal működött és nem romlott meg azóta, eddig legalább.

Ahogy teleöntöttem a befőttes üvegeket a felöntőlével, kicsit buborékos volt a teteje, azt leszedtem róla, csak furcsáltam.



ma 18:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!