Zöldparadicsom-vöröshagyma savanyúság teteje miért lett elrakáskor kicsit buborkékos? Meg fog romlani? Mennyi időn belül érdemes megenni? Lehet javítani rajta?
Figyelt kérdés
Ma készítettem zöldparadicsomból és vöröshagymából savanyúságot. Rendesen megmostam a zöldségeket és az üvegeket is elmostam és többször átöblítettem. Felöntőlét már használtam idén erős paprikákkal, azokkal működött és nem romlott meg azóta, eddig legalább.
Ahogy teleöntöttem a befőttes üvegeket a felöntőlével, kicsit buborékos volt a teteje, azt leszedtem róla, csak furcsáltam.
okt. 6. 18:45
1/2 anonim válasza:
Nem fog megromlani. Erjed. Aztán később kitisztul.
2/2 anonim válasza:
Akkor edd meg, ha már kitisztult a leve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!