Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Zöldparadicsom-vöröshagyma...

Zöldparadicsom-vöröshagyma savanyúság teteje miért lett elrakáskor kicsit buborkékos? Meg fog romlani? Mennyi időn belül érdemes megenni? Lehet javítani rajta?

Figyelt kérdés

Ma készítettem zöldparadicsomból és vöröshagymából savanyúságot. Rendesen megmostam a zöldségeket és az üvegeket is elmostam és többször átöblítettem. Felöntőlét már használtam idén erős paprikákkal, azokkal működött és nem romlott meg azóta, eddig legalább.

Ahogy teleöntöttem a befőttes üvegeket a felöntőlével, kicsit buborékos volt a teteje, azt leszedtem róla, csak furcsáltam.



okt. 6. 18:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem fog megromlani. Erjed. Aztán később kitisztul.
okt. 13. 06:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Akkor edd meg, ha már kitisztult a leve.
okt. 13. 06:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!