Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vöröshagyma helyett lilahagyma?

Vöröshagyma helyett lilahagyma?

Figyelt kérdés

Sajnos megbuggyant a hagymám ebben a melegben, a boltban nem jutott eszembe, hogy vegyek... viszont lilahagyma még van itthon. (Hacsak nem derül ki arról is, hogy belülről rossz, ha felvágom. :D)


Szóval darálthús alá akartam volna tenni a hagymát apróra vágva. Ilyen formán be lehet helyettesíteni lilahagymával, vagy kár erőlködni?

Sajtos-tejszínes ragu lesz belőle a végén tésztára, tudom, hogy tésztaételekbe tesznek néha lilahagymát, de azt nagy darabokban szokták beledobni, pirítás nélkül. Én meg amolyan pörköltalap-félével indítanék, úgy futtatnám meg a hagymát a husi előtt.

Működhet így a lilahagyma, vagy felejtsem el?


aug. 16. 16:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen rendben lesz íz és egyéb szempontból. A színe viszont hatással lehet a szószra, elszínezheti. (A rántotta zöld lesz tőle, de ezt csak zárójelesen írom). Ízben semmi negatív dologgal nem kell számolnod.
aug. 16. 16:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jó az, használd nyugodtan.
aug. 16. 16:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
Nem lesz olyan mint vöröshagymával, de majdnem.
aug. 16. 17:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
ugyanaz
aug. 16. 21:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jó mind a kettő.
aug. 17. 08:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!