Vöröshagyma helyett lilahagyma?
Figyelt kérdés
Sajnos megbuggyant a hagymám ebben a melegben, a boltban nem jutott eszembe, hogy vegyek... viszont lilahagyma még van itthon. (Hacsak nem derül ki arról is, hogy belülről rossz, ha felvágom. :D)
Szóval darálthús alá akartam volna tenni a hagymát apróra vágva. Ilyen formán be lehet helyettesíteni lilahagymával, vagy kár erőlködni?
Sajtos-tejszínes ragu lesz belőle a végén tésztára, tudom, hogy tésztaételekbe tesznek néha lilahagymát, de azt nagy darabokban szokták beledobni, pirítás nélkül. Én meg amolyan pörköltalap-félével indítanék, úgy futtatnám meg a hagymát a husi előtt.
Működhet így a lilahagyma, vagy felejtsem el?
aug. 16. 16:34
1/5 anonim válasza:
Teljesen rendben lesz íz és egyéb szempontból. A színe viszont hatással lehet a szószra, elszínezheti. (A rántotta zöld lesz tőle, de ezt csak zárójelesen írom). Ízben semmi negatív dologgal nem kell számolnod.
3/5 anonim válasza:
Nem lesz olyan mint vöröshagymával, de majdnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!