8l teába mennyi cukrot kell tenni?
Figyelt kérdés
Kristály cukrot fogok tenni bele. Ilyen mennyiséggel még sose csináltam, illetve én mézet szoktam használni.
Köszönöm előre is a segítséget!!
ma 12:47
1/15 A kérdező kommentje:
Illetve szerintetek hány kanál citromlevet tegyek bele?
ma 12:47
2/15 A kérdező kommentje:
Pick wick barackos teáról van szó, ha ez számít. :)
ma 12:48
3/15 anonim válasza:
A teába alapesetben nem kell cukor, illetve nem kell bele semmi más.
Ha jól saccolom a mennyiség alapján, akkor több embernek akarnád elökészíteni, ilyenkor sokkal jobb, ha mindenki magának tesz bele annyit, amennyit szeret.
Én "üresen" szeretem, a párom nagyon cukrosan, de citrom nélkül - és ez még csak két ember. Mindenkinek más az ízlése, ha bármiböl is több van benne, mint amit szeret, ihatatlan lesz számára.
4/15 anonim válasza:
Kóstolással dönthető el. Ekkora mennyiségnél már evőkanálnyi cukrokat rakj hozzá.
5/15 anonim válasza:
Nos csak azt tudom mondani, hogy én mennyit szoktam. 2ek cukor és 2ek citromlé 1 literhez. De persze kinek milyen ízlése van. Vegyél ki belőle egy kisebb mennyiséget, teszegesd bele a cukrot-citromlevet óvatosan, aztán ha jónak találod "felszorzod" és hozzáteszed a többihez.
6/15 anonim válasza:
#3 PickWick és társai az asztalról lesöpört maradék törmeléket tartalmazzák. Valódi teához alig van közük. Az ízt tulajdonképpen aromák adják.
7/15 anonim válasza:
Hát amennyit szerettek. Alapvetően nem “kell” bele. Szerintem rakd ki külön a cukrot meg citromlét, és mindenki annyit tesz amennyit szeretne.
8/15 anonim válasza:
Egy kg-ot biztos felvesz de legjobb ha kóstolod folyamatosan.
9/15 Szolovjov válasza:
Ízlésem szerint ha felszorzok egy csészét, akkor kb 90 teáskanál. A citromlevet azt kóstolgatás után szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!