Kakaós palacsintánál, a kakaóhoz szoktatok cukrot keverni? Ha igen, milyen arányban?
Igen kell hozzá kb 4-5 kanál cukor 1 kakaópor.
Vagy megcsinálod cukrozott kakaóporral.
Én régen a tejbegrízt ettem úgy, hogy lekvár, kakaó és cukor...
Felnőtt fejjel ha kakaós palacsintát eszek akkor nem a natur kakaóport választom, hanem a cukrozott kivitelt.
Én előre bekeverem a porcukrot a cukrozatlan kakaóporral, 100 g cukorhoz 100 g kakaót számítva, és ezt teszem a palacsintába tölteléknek, a tejbegrízre, tejberizsre, de még a kakaós csigát is ezzel töltöm meg, ha sütök.
Egyébként sokkal olcsóbbra jön ki, mintha az instantot használnám (ha az instant kakaópor cukor-kakaó arányát venném alapul, amit fent írtam, az sokkal töményebb).
Senki sem kérdezte, hogy mit értünk kakaó alatt?
Valódi kakaót, vagy instant szart? A valódihoz mindig keverek cukrot, az instantban meg úgyis több van, mint kéne.
Nem értem, itt a többség a cukorba tesz egy pici kakaót??? Ez mitöl KAKAÓS palacsinta? Csak símán cukros barnára szinezve!
Nálunk egy kanál kakaóhoz maximum egy kanál cukor jön, de van, aki kevesebbel szereti,
Elfelejtettem leírni, hogy a Nesquik-es instant kakaóporról van szó. Nem cukormentes változat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!