A hortobágyi húsos palacsintànak jót tesz, ha àll 1 napot a hűtőben, vagy jobb frissen?
Figyelt kérdés
Köszi, előre is!febr. 10. 12:51
1/5 anonim válasza:
A palacsintának jobb, ha frissebb, de 1 nap kb. semmit nem változtat a végeredményen.
2/5 anonim válasza:
Egy nap után kicsit gumisabb a palacsinta.
3/5 anonim válasza:
Melegítve csak a töltött káposzta a jó.
Ez is mint minden frissen a legjobb.Ez persze nem zárja ki a másnapi melegítést.
5/5 A kérdező kommentje:
Tényleg, a palacsinta miatt jobb frissen..Köszi szépen!
febr. 10. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!