Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy lesz a palacsinta puha...

Hogy lesz a palacsinta puha még másnap is?

Figyelt kérdés

Rengeteg receptet próbáltam, de ha kihűlt vagy másnap ennénk olyan mintha homok szemcsék lennének benne, és nem is olyan puha mint mondjuk amit anyukám csinál.

Lefedve teszem el természetesen.

Villany tűzhelyem van 12 fokozat van rajta, hanyason kéne sütnöm egyáltalán?

Valakinek van valami igazán tökéletes recept amit itt megosztana?



jan. 27. 08:51
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Úgy tudom,hogy mindig a tűzhely által biztosított legmagasabb hőfokon ajánlott sütni.S sütés előtt jó ha a bekevert kulimáz pihen vagy egy órát.De az is lehet,hogy túl sokáig sütögeted aztán kiszárad.
jan. 27. 08:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
74%

Persze, jó forrón kell sütni, de nem a legnagyobb fokozaton.

Keverj olajat is a tésztába.

jan. 27. 09:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
37%
El nem tudom képzelni, sosem ettem még olyan palacsintát, ami ne lett volna napokkal később is tökéletes.
jan. 27. 09:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem cementet raksz bele liszt helyett...?
jan. 27. 09:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
52%

Van olaj a tesztaban? Ha nincs akkor tegyel 1-2 evokanallal.

Illetve azt is javaslom hogy mikozben sutod, es tanyerra teszed, fedd le mindig egy masik tanyerra. Igy felpuhul es eselye se lesz kiszaradni.

Nekem eletemben egyszer lett szemcses amioor feherjeporbol es zablisztbol sutottem. Szoval el tudom kepzelni hogy a liszteddel van a baj ha nem sima feherlisztet hasznalsz

jan. 27. 09:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
72%

9fokotat van a tűzhelyen, 6-7 között sütöm.

Egy kanál olaj van benne, állítólag attól laza, nem tudom, családi receptet használom, nem tudom mitől olyan finom :)

Ahogy elkészült, forrón a tányérra halmozom és mindig van rajta egy műanyag ételbúra.

jan. 27. 10:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
70%
Fele tej,felé szóda plusz olaj a tésztába és ne süsd túl vékonyra.Azért szárad ki általában.
jan. 27. 12:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az utolsó írja. Nem mindegy a víz-tej aránya. Minél több benne a víz, annál inkább kiszárad.
jan. 28. 10:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!