Hogy lesz a palacsinta puha még másnap is?
Rengeteg receptet próbáltam, de ha kihűlt vagy másnap ennénk olyan mintha homok szemcsék lennének benne, és nem is olyan puha mint mondjuk amit anyukám csinál.
Lefedve teszem el természetesen.
Villany tűzhelyem van 12 fokozat van rajta, hanyason kéne sütnöm egyáltalán?
Valakinek van valami igazán tökéletes recept amit itt megosztana?
Persze, jó forrón kell sütni, de nem a legnagyobb fokozaton.
Keverj olajat is a tésztába.
Van olaj a tesztaban? Ha nincs akkor tegyel 1-2 evokanallal.
Illetve azt is javaslom hogy mikozben sutod, es tanyerra teszed, fedd le mindig egy masik tanyerra. Igy felpuhul es eselye se lesz kiszaradni.
Nekem eletemben egyszer lett szemcses amioor feherjeporbol es zablisztbol sutottem. Szoval el tudom kepzelni hogy a liszteddel van a baj ha nem sima feherlisztet hasznalsz
9fokotat van a tűzhelyen, 6-7 között sütöm.
Egy kanál olaj van benne, állítólag attól laza, nem tudom, családi receptet használom, nem tudom mitől olyan finom :)
Ahogy elkészült, forrón a tányérra halmozom és mindig van rajta egy műanyag ételbúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!