Palacsintát csak frissen eszed meg vagy ha marad még másnap is megeszed?
Figyelt kérdés
2011. dec. 9. 11:59
1/7 anonim válasza:
Másnap is.
De ha nagyon kiszáradna, akkor pudingba aprítva is finom.
2/7 anonim válasza:
5 nap múlva sincs baja, le kell takarni, vagy be kell csomagolni, hogy ne száradjon ki. Sőt, ha én sokszor le is fagyasztom és akkor egy hónap múlva is hibátlan :)
3/7 anonim válasza:
Átlátszó fóliában, letakarva napokig semmi baja a hűtőben. A fagyasztottal már jártam úgy, hogy könnyebben szakadt a tésztája, egyszerűen felrepedt, ahogy összetekertem. De az íze finom volt, meg az állaga sem romlott, csak kevésbé rugalmas.
5/7 anonim válasza:
Persze. Mindig teszek rá alufóliát, és megy a hűtőbe. Utána egy kicsi mikrozás, és ehető. Bár hidegen is elfogy...
6/7 anonim válasza:
Ha nem szárad meg túlságosan, akkor még másnap is megeszem, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!