Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lett "zavaros" sötétebb...

Miért lett "zavaros" sötétebb a kocsonya?

Figyelt kérdés

Ettem, láttam már szép kocsonyát ami már "megaludt", fogyasztható lett..

Szép tiszta "átlátszó" volt kis sárga, piros, zsirfoltok a tetején az jól nézett ki!


Amit Anyum csinált az nem olyan szép, szürke zsírréteg Vagy nem tudom mi van a tetején.


Miért nem olyan szép, tiszta?


Anyum, Mit nem jól csinálhatott?



tegnap 06:20
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
nem szedte le a habot amikor főzte a húst
tegnap 06:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Nem habozta le, nagyobb lángon főzte és az sem mindegy milyen húsból készítette. Sokminden közrejátszhat ebben, ettől még lehet ugyanolyan finom.
tegnap 08:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:

Amúgy finom, ugy igaz,

már ettem, darált erősspaprikával!

tegnap 08:44
 4/5 anonim ***** válasza:
34%
Amit a kettes ír, továbbá kég lehet meg is sóztad a végén...;))
tegnap 09:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
83%

Gyorsan főzte esetleg nem habozta le rendesen.

Még kell adni a kocsonyának a tiszteletet.

tegnap 10:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!