Miért lett "zavaros" sötétebb a kocsonya?
Figyelt kérdés
Ettem, láttam már szép kocsonyát ami már "megaludt", fogyasztható lett..
Szép tiszta "átlátszó" volt kis sárga, piros, zsirfoltok a tetején az jól nézett ki!
Amit Anyum csinált az nem olyan szép, szürke zsírréteg Vagy nem tudom mi van a tetején.
Miért nem olyan szép, tiszta?
Anyum, Mit nem jól csinálhatott?
tegnap 06:20
1/5 anonim válasza:
nem szedte le a habot amikor főzte a húst
2/5 anonim válasza:
Nem habozta le, nagyobb lángon főzte és az sem mindegy milyen húsból készítette. Sokminden közrejátszhat ebben, ettől még lehet ugyanolyan finom.
3/5 A kérdező kommentje:
Amúgy finom, ugy igaz,
már ettem, darált erősspaprikával!
tegnap 08:44
4/5 anonim válasza:
Amit a kettes ír, továbbá kég lehet meg is sóztad a végén...;))
5/5 anonim válasza:
Gyorsan főzte esetleg nem habozta le rendesen.
Még kell adni a kocsonyának a tiszteletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!