Mit szól ahhoz a férfi ha egy nő 38 éves korában is szüleivel lakik és nem tud főzni?
Ha jó az ágyban a nő, akkor nem probléma.
Még ideáig nem volt olyan nőm, aki jobban főzött volna nálam, és nem volt gond.
Egyébként is azt mondják, hogy ha egy jót akar enni a férfi, akkor tanuljon meg főzni.
Mellékesen, mindegyik nő azt mondta hogy tud főzni..😆
Ha a szüleivel lakik az érdekes...
Nem lenézésből de egy nőnek könnyebb dolga van mert olyan palit fog akinek van lakása és meg van oldva a probléma ha saját lakást, vagy albérletet már nem tud felmutatni. Szóval valamit elcseszett...
Az hogy mellé még főzni sem tud...
Az a baj ezek a nők ki lesznek, vagy vannak szolgáltatva mert hiába nő azért illene valamit letenni az asztalra.
Vagy "eltartja" a férfi de akkor kuss van neki.
Én személy szerint nem függök abból a szemszögből senkitől mert évekig voltam agglegény főztem, mostam, takarítottam magamra.
Szerintem gát az egész. Mert ha én képes voltam rá férfi ként, akkor egy nőnek még jobban illene főznie.
36/F
Komoly kapcsolatok lehettek ha azért dobtad őket mert nem voltál hajlandó főzni...
Jobban is jártak.
Amúgy ez igényesség kérdése. Én is egyedül vettem lakást egyedül költöztem be. Attól hogy egyedül van valaki jobb külön mint anyám nyakán lakni most hiába dolgozik az illető és beszál a közösbe akkor se olyan. Épp azért jó külön mert ha megismer valakit legyen hova vinni. Önállósodni, ismerkedni, és élni saját életét. Befásulva mert nincs senkim élni a szülőknél az asztán életcél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!