Lenne olyan lány aki ismerkedne 38 eves helyes sráccal?Nyíregy környékén? 🙂imádom a nőies nőket.a szèp női lábakat melyek magassarkú cipőben tipegnek?Nem vagyok perverz,nyugi.Tiszteletteljes, udvarias es szeretek kedveskedni a Nőnek ha megérdemli!🙂
Figyelt kérdés
szept. 28. 07:09
1/17 anonim válasza:
38 éves srác? :DDD
szept. 28. 09:04
2/17 anonim válasza:
Cringe
szept. 28. 10:10
3/17 anonim válasza:
Ezt elcseszted. El sem akarom inkább mondani, hogy hány ponton. Na tipegj el innen szépen!
szept. 28. 10:24
4/17 anonim válasza:
Nem vagy perverz, de olyan dolgokat mondasz, amit csak a legmélyebb lábfétisesek mondanak (női lábak, amik tipegnek). Egyáltalán nő kell neked, vagy egy láb, ami tipeg? 😂
szept. 28. 10:45
5/17 A kérdező kommentje:
Akit nem erdekel vagy nem erint annak nem mindegy ?? 😂
szept. 28. 11:01
6/17 anonim válasza:
És még passzív agresszív is. A szelerem számomra fontos dolog, érzem pl ha éhes vagyok. A Klárit csak azért ütöttem le, amikor hozzánk jött vendégségbe, mert túl halkan köszönt és bevallom nekem ez fááááj.
szept. 28. 11:47
7/17 anonim válasza:
Magassarkú fétis
szept. 28. 13:01
8/17 A kérdező kommentje:
Remeg a fal annyira beagresszivosodtam 🤣
Hát ha velem van a baj szerencse h mindenki más tökéletes.
szept. 28. 13:13
9/17 anonim válasza:
8
Senki se tökéletes.
szept. 28. 13:19
10/17 anonim válasza:
#8: Most komolyan, mit vártál ezen az oldalon? Legfeljebb néhány okoskodóba és kötözködőbe tudsz itt belefutni, akik a saját szánalmas életükről azzal próbálják elterelni a figyelmet, hogy anonim módon nethuszárkodnak.
szept. 28. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!