Lenne olyan lány aki ismerkedne 38 eves helyes sráccal?Nyíregy környékén? 🙂imádom a nőies nőket.a szèp női lábakat melyek magassarkú cipőben tipegnek?Nem vagyok perverz,nyugi.Tiszteletteljes, udvarias es szeretek kedveskedni a Nőnek ha megérdemli!🙂
Na igen. Teljesen igazad van. akik kötekednek, örömüket lelik abba h más embert oltogatnak es szórják a fikát hát… sajnálni tudom őket, ennyire futotta az agyból 😕
Azt sem értem h ez a dolog miért ennyire elitélendő…ettől azért vannak bőven meredekebb dolgok is mint egy szaros labfetis..
11
Nem maga a lábfétis az elítélendő szerintem, hanem az, hogy sok esetben a nő nem is érdekli az adott pasit, csak a lába. Lényegében az egész nő az számára egy láb. Szerintem teljesen jogosan ezt nem értékelik a nők. A másik meg amikor valakinek nem ez a fétise, akkor egyszerűen nem vagytok egymásnak való, de ilyenkor is sokszor (legalábbis ezen az oldalon) megy a győzködés, hogy márpedig a láberotika az a szexualitás része. És sok olyan pasi van, aki random ráír lányokra lábképeket kérni.
Szóval ebből kialakul egy negatív konnotáció a lábfétisesekkel szemben, ami nem szerencsés, de valahol érthető is, hiszen egy olyan lány, aki nem lábfétises, elsősorban a fentiekkel fog találkozni online. És aki eleve lábfétissel indít, annál nagy a gyanú, hogy majdnem szinte csak ez érdekli.
Az egyébként teljesen jogos, hogy nem kéne itt beszólni. De azért lássuk be, legalább egy kicsit perverz vagy, ha szexualitás mentén ismerkedsz.
12.!! Végre egy normális intelligens komment.👌
14.!! Szintén👍
Legalább kiderült h vannak itt még épeszű emberek is!
Amúgy igen…sajnos a sok idióta perverz ösztönlény miatt alakult ki ez a sztereotípia. Hálistennek nem sok gusztustalanságot láttam, ezzel kapcsolatban es mással sem. Mondták h a büdös koszos láb milyen izgató annak aki lábfétises. Hát az a szint már pszichopata magasságba van. Az ex-em làbával nem foglalkoztam 0-24 be. Es nem is volt porondon, de tudta h szeretek foglalkozni a làbàval, tetszett is neki előjátéknàl vagy munka után haza jött egész nap magassarkuba volt, örült neki h masszírozom simogatom tv nezes közbe en meg örömmel tettem.
Majd lesz valahogy. Ugy még sosem volt h sehogy se legyen 🤣
Ui.: mindenkinek minden jót kivanok az élet minden területén!
Ja! Még mielőtt a köpködőktől kapom majd a csudát , elmondom h nem egy fogyatékos pszichózisban szenvedő agyhalott vok!
15-ös:"Ugy még sosem volt h sehogy se"
Hát, neked itt inkább már sehogyse, ahogy' elnézem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!