Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit szól ahhoz a férfi ha egy...

Mit szól ahhoz a férfi ha egy nő 38 éves korában is szüleivel lakik és nem tud főzni?

Figyelt kérdés
ma 14:04
 1/8 anonim válasza:
44%

Mai világban standard. Én már nem csinálok belőle ügyet, kevés 50 alatti nőt ismerek aki képes akár tésztát úgy főzni, hogy ne égesse le.

A gáz inkább, hogy a szüleiveel él, és gondolom a pasikat akik ugyanígy vannak, lenézi.

ma 14:13
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Melyik ferfi? Az egyiknek oké, a másiknak nem. Ugyanannyi 38 éves főzni nem tudó férfi élhet az anyjával, mint amen yi nő
ma 14:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

És akkor mi van, ha nem tud főzni? Van valami szabály arra, hogy csak az xx kromoszóvával rendelkező emberek főzhetnek?

Amúgy a séfek, mióta létezik ez a kifejezés, nagyjából mindig férfiak voltak. Nem is értem. Egy étteremben apu tud főzni, otthon a konyhában meg nem?

ma 14:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez férfi függő. Valakinek fontos, valakinek nem.

Az első hozzászóló véleményét pedig kikérem magamnak, 32 éves vagyok és jól főzök.

Sajnálom, hogy neked eddig ilyen nők jöttek szembe de egyáltalán nem ez a standard az 50 alatti korosztályban.

ma 14:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak a nőket zavarja, a férfiakat nem.
ma 15:00
 6/8 A kérdező kommentje:
de pl az egós pasikat ez zavarja meg akik szüleivel lakik és kivan szolgálva.
ma 15:01
 7/8 anonim válasza:

4 mint írtam, kevés olyat ismerek aki tud főzni.

Nem tudom mire a felháborodás. Örülj neki, a kisebbségbe tartozol.

Egyébként az, hogy valaki meg tudja csinálni a standardkajákat valahogyn, az még nem jelenti, hogy tud is.

Pl. szerencsétlen ismerősöm felesége, hajnali 3-kor elkezdett főzni, meg akarta mutatni a németeknek, hogy milyen a jó magyaros étel, ez abban nyilvánult meg, hogy csinált gulyást, aminek az erősön kívül más ize nem volt, meg friss bio pároltkáposztát, ami félig így is nyers és ízetlen volt.

Elvileg "tudott fúzni", mert hát ki senki sem köpte, csak köszönet nem volt benne.

Akkor azt mondom, jobb ha az ember ismeri a korlátait, és felvállalja, ha nem tud, és rendel inkább.

ma 15:02
 8/8 anonim válasza:
Én 32 vagyok, jól főzök (több iránybóli visszajelzés). Napi szinten főzök is. De ismerek olyan 60-as nőt, aki a mai napig nem tud. Ha neki úgy jó, lelke rajta.
ma 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!