A pizzéria hogy készít olyan finom sajtot?
Figyelt kérdés
Itthon nagyon finom pizzát készítünk, de a pizzéria sajtja mindig jobb. Megkérdeztem a pultnál hogy mit használnak és azt mondták, hogy úgy hozzák nekik a sajtot reszeleve. Sajt és valamilyen tészta keveréke. Nagyon finom és az állaga is tökéletes. Mi ez a tészta és sajt keverék?nov. 12. 08:23
11/15 anonim válasza:
#9
Az ilyenek valószínűleg valami olcsó, gumiszerű trappista verziót kóstoltak csak, vagy ami gyakoribb, hogy így hallották másoktól, ők pedig csak visszamondják ugyanazt. Közben a saját ízlésükre próbálnak ezzel önigazolást találni.
12/15 anonim válasza:
A pizzéria nem készít sajtot. Pizzát készít.
13/15 anonim válasza:
Mozzarella is van többféle, pizzán általában fior de latte van
14/15 anonim válasza:
Nagyon szar pizzeria lehet, ha reszelt sajtot tesznek rá. Az alap sajt, ha nem kifejezetten ezzel akarják variálni a feltétet, akkor az a fior di latte. Nagyon jó a "Szarvasi fiordilatte" is, a Sparban kapható. De otthoni sütőben úgyse lesz olyan a végeredmény, mint egy 450 fokos kemencében.
15/15 anonim válasza:
Lehet lepontozni, de akkor is nekem van igazam! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!