Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A pizzéria hogy készít olyan...

A pizzéria hogy készít olyan finom sajtot?

Figyelt kérdés
Itthon nagyon finom pizzát készítünk, de a pizzéria sajtja mindig jobb. Megkérdeztem a pultnál hogy mit használnak és azt mondták, hogy úgy hozzák nekik a sajtot reszeleve. Sajt és valamilyen tészta keveréke. Nagyon finom és az állaga is tökéletes. Mi ez a tészta és sajt keverék?

nov. 12. 08:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
38%

Ha normális pizzéria akkor pizza mozzarella.

De nagyker én kapni olcsóbb reszelt sajtot is, kevés helyen beszélgetnek már

nov. 12. 08:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/15 anonim ***** válasza:
85%

#1

Az automata javitást kapcsold ki.

nov. 12. 09:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/15 anonim ***** válasza:
87%
Pl. METRO-ban kapni kisebb-nagyobb kiszerelésű reszeot sajtokat, nyilván ők is ilyesmi helyről veszik.
nov. 12. 09:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/15 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem a jó minőségű, pl. Tolle trappista a nagyon jó. A reszeltből se vedd a legolcsóbbat, mert nekem nem vált be
nov. 12. 11:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/15 anonim ***** válasza:
16%
A legvalószínűbb probléma, hogy mint a legtöbb proli magyar, úgy te is csak a trappistát ismered a sajtok közül, és mindenre is, pl pizzára is azt teszel, amire egyáltalán nem az való.
nov. 12. 11:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/15 anonim válasza:
33%
Ebben nincs igazad, utolsó, kikérem magamnak minden magyar nevében, hogy prolinak nevezz minket! A trappista a legfinomabb sajtok egyike, az igazi. Ez a normális, ez való pizzára. A mozzarella ízlés kérdése, nekem nem olyan jó. És a resztl sajt, amit egyszer vettem, pocsék volt, tele növényi zsírral. Igaz, a lyukak ritkák a trappistában, de az az igazi a pizzára.
nov. 12. 12:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/15 anonim válasza:
30%
Egyébként pedig, akiket te proliknak nevezel, mi, a régi rendszerben voltunk gyerekek és te lehet még fiatal vagy, de közlöm veled, hogy akkor a szoci időkben a magyar sajtok azok SAJTOK voltak a szó igazi értelmében, mégpedig TRAPPISTÁK. Ahogy volt IGAZI párizsi, májkrém, virsli. Az a ZAMAT most, 30 évvel utána is a számba idézhető. És ez mindent elmond... Jó a mozzarella is, de te ne nevezz itt senkit prolinak, mert felbosszantasz...
nov. 12. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/15 anonim ***** válasza:
85%

"Ez a normális, ez való pizzára."

Nem, ahogy pl tésztákra se attól, hogy 5-ből 4 magyar csak ezt ismeri és teszi mindenre is.

nov. 12. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/15 anonim ***** válasza:
85%

Mi használunk több féle sajtot is. Van trappistából is olyan, ami egy az egybe hulladék, de van abból is olyan ami finom. Van ami olvad és van ami csak szikkad.

Elhiszem, hogy van több fajta sajt is, van ami valamihez jobban pászol, de ahol úgy van a trappista még drágább is, mint pl a cheddar.

Most tényleg nem védeni akarok itt egy darab sajtot. De aki szerint tényleg úgy ahogy van kuka a trappista, az szokta fogyasztani?? Vagy el lett könyvelve valamikor hulladéknak, mikor megkóstolt valami isten tudja honnan származót belőle??

Mi szoktunk venni nem tudom hány fajta sajtot, de általában a trappista az ami leginkább bejön. Persze ki kellett abból is próbálni pár fajtát, míg találtunk párat ami a sajá ízvilágunknak megfelel és jó állaga is van.

nov. 12. 12:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/15 anonim ***** válasza:
92%
Az attól függ milyen pizzéria. Van aki eredeti olasz sajtokat használ, de általában inkább az a jellemző, hogy olcsó aromásított sajtokat tesznek a pizzára, aminek az alapja egy száraz mozzarella utánzat.
nov. 12. 13:11
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!