A pizzéria hogy készít olyan finom sajtot?
Ha normális pizzéria akkor pizza mozzarella.
De nagyker én kapni olcsóbb reszelt sajtot is, kevés helyen beszélgetnek már
"Ez a normális, ez való pizzára."
Nem, ahogy pl tésztákra se attól, hogy 5-ből 4 magyar csak ezt ismeri és teszi mindenre is.
Mi használunk több féle sajtot is. Van trappistából is olyan, ami egy az egybe hulladék, de van abból is olyan ami finom. Van ami olvad és van ami csak szikkad.
Elhiszem, hogy van több fajta sajt is, van ami valamihez jobban pászol, de ahol úgy van a trappista még drágább is, mint pl a cheddar.
Most tényleg nem védeni akarok itt egy darab sajtot. De aki szerint tényleg úgy ahogy van kuka a trappista, az szokta fogyasztani?? Vagy el lett könyvelve valamikor hulladéknak, mikor megkóstolt valami isten tudja honnan származót belőle??
Mi szoktunk venni nem tudom hány fajta sajtot, de általában a trappista az ami leginkább bejön. Persze ki kellett abból is próbálni pár fajtát, míg találtunk párat ami a sajá ízvilágunknak megfelel és jó állaga is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!