Ismer valaki jó pizza receptet, pizzériából?
Figyelt kérdés
Mitől lesz olyan finom? 00 ás olasz liszt, vagy a kelesztésben van trükk, előző este.
Válaszokat privátban is elfogadok. Köszönöm szépen
2019. aug. 4. 22:52
1/7 anonim válasza:
A magas hőmérséklettől és gyors sütéstől, amit egy sima sütőben sosem fogsz elérni.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Igazából ez is megvan, h minnél magasabb hőfokon minnél rövidebb ideig
2019. aug. 4. 23:06
3/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Az, h dugig van vele a net, az 1 dolog. Attól nem minden recept jó. Épp úgy, ahogy nem minden süti recept se jó a netrol. Pl. csináltam múltkor tortát netrol.Epp úgy csináltam, ahogy le volt írva, és ki kellett dobnom, mert ehetetlen volt a tésztája. Ennyit a netről. Persze vannak jó receptek is, de nem mindegyik az.
6/7 anonim válasza:
Sajnos neten tényleg nem minden jó.
Sőt, anno anyának volt egy pizzareceptje az igazi vastagtésztás pizzáról aminek a alja olyan ropogós keményre sül hogy a szelet megtartja magát de a teteje puha és levegős marad, laza 10 éve keresek olyan receptet ami ezt visszaadja de nem találtam.
7/7 anonim válasza:
Emberek, otthon 300 fokot tudsz gyártani, a pizzások meg legalább 500 fokon sütnek, ha nem többön. Előbb egy kemencét kellene készíteni, utána lehet hasonlót.
És különben is, a pizzatészta alapvetően egy tök sima kenyértészta vékonyra lapítva, rádobálva ezmegaz. Ebből gyártott az utókor mindenféle parasztvakítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!