Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gyerekes szülők,miket szoktato...

Gyerekes szülők,miket szoktatok főzni,milyen gyakran,és mennyit?

Figyelt kérdés

Leginkább ételek nevére, vagyok kivancsi. Szeretnék spórolni kicsit a kajapénzen,ugyanakkor egészségeset is szeretnék fozni. Íjatok meg kérlek azt is, hány hány evesek a gyerekek,a viszonyítási miatt.

Irhattok heti minta menüt is,vagy az általatok leggyakrabban készített ételek nevét.

UI a kérdés olyanokhoz szól,akik főznek.

nov. 4. 14:52
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Rosszul mondtam.

Maga a hangnem olyan,amivel egy szaros gyereket szoktak kioktatni. Nem azzal van bajom,ahogy megmondod,hanem ahogyan. Na mindegy. Itt legalább mindneki kiirhatja amit akar,akit érdekel,meg vegigolvassa. Kell ilyen is.

nov. 7. 22:00
 22/24 anonim ***** válasza:

A krumplis tésztában nincs szinte semmi tápanyag, ez a probléma vele. Persze nem azt jelenti, hogy soha nem lehet enni, de aki folyton ilyen tésztás, krumplis, fehérlisztes tipikus magyar kajákat eszik, az minimális tápanyagon él, kvázi minőségi éhezésben.

Egyébként egyáltalán nem igaz, hogy 70-80 évig egészségesen éltek az őseink, a várható élettartam 50-60 év volt még 150 éve is...

nov. 26. 22:32
 23/24 anonim ***** válasza:

#22-nek:

Ha úgy csinálod ahogy én, akkor nem lesz tápanyag-probléma! 🤣

Készítek egy paprikás-krumplit amibe megy egy pár bogádi kolbász karikára vágva, és nagyon rövid lével készítem. A tésztát nem főzöm meg teljesen, összekeverem a paprikás-krumplival, és fedő alatt hagyom bedagadni. Egyszer-kétszer átforgatom. 10 perc, és ehető.

És nem ajánlom fogyókúrázóknak. 🤣

nov. 29. 20:00
 24/24 A kérdező kommentje:
#23 a 🤣 teljesen indokolatlan és komolytalan.
nov. 29. 20:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!