Gyerekes szülők,miket szoktatok főzni,milyen gyakran,és mennyit?
Leginkább ételek nevére, vagyok kivancsi. Szeretnék spórolni kicsit a kajapénzen,ugyanakkor egészségeset is szeretnék fozni. Íjatok meg kérlek azt is, hány hány evesek a gyerekek,a viszonyítási miatt.
Irhattok heti minta menüt is,vagy az általatok leggyakrabban készített ételek nevét.
UI a kérdés olyanokhoz szól,akik főznek.
Bocs.
Tehát ha kész, a tepsiben lévő kiszaggatott galacsinok tetejét is leolajozod, felhasználva a megmaradt anyagot. Ahol nem olajos, keményre fog száradni!
Kisütöd, és a tányérban teljföllel leöntöd.
Vigyázz, mert piszkosul laktató! Egy teli tányért nem biztos hogy meg tudnál enni!
Én is ismerem, dödölle néven,zalai vagyok :)
De mivel egészségeseket akarok fozni, krumplis tészta,dödölle,társai, kilőve.
#13-nak:
Nagyszüleink, és egyéb távolabbi őseink jól elvoltak ezekkel az "egészségtelen" ételekkel, szalonnával, töpörtyűvel, krumplis ételekkel, és alig éltek meg 70-80 évet.
Mit nevezel egészségesnek?
#12-nek:
Hívják még krumpligancának is.
#14 teljesen más életmódjuk volt,naphosszat kemény fizikai munkát végeztek. Ők elégették azt,amit a mai ember nem.
Egyébként ez csak az átlag,ott is vitte őket a nyavaja,csak nem illett "panaszkodni". Minden ment zárt ajtók mögött. De ez már nem ennek a kérdésnek a tárgya.
Egészségedre
Ezen nem fogunk összeveszni. Edd,ha szereted
Én nem szeretem,hála isten.
Sok sok zöldség,sálatafélék, ha már tészta akkor durum,teljes őrlésű,ezen felül kuszkusz,bulgur,sovány húsok,halak,tojás,magvak,jó minőségű sajtok,gyümölcs.
Nekem ez az egészséges étkezés alapja. Nem vagyok aszketa,belefér néha az édesség is
De a klasszikus magyar kajak számomra nem egészséges kategória. Szokoevben egyszer ők a krumplis tészta,nekem nem az,nem egészséges. De ha szerinted az,ám legyen. De ne írj már olyat hogy nem demonizalunk semmit,nem vagyok a gyereked,hogy megmondod nekem a tutit. A fogyasnak húzásnak ehhez semmi köze,szelet kenyereken elve is le lehet fogyni akár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!