Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gyerekes szülők,miket szoktato...

Gyerekes szülők,miket szoktatok főzni,milyen gyakran,és mennyit?

Figyelt kérdés

Leginkább ételek nevére, vagyok kivancsi. Szeretnék spórolni kicsit a kajapénzen,ugyanakkor egészségeset is szeretnék fozni. Íjatok meg kérlek azt is, hány hány evesek a gyerekek,a viszonyítási miatt.

Irhattok heti minta menüt is,vagy az általatok leggyakrabban készített ételek nevét.

UI a kérdés olyanokhoz szól,akik főznek.

nov. 4. 14:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Bocs.

Tehát ha kész, a tepsiben lévő kiszaggatott galacsinok tetejét is leolajozod, felhasználva a megmaradt anyagot. Ahol nem olajos, keményre fog száradni!

Kisütöd, és a tányérban teljföllel leöntöd.

Vigyázz, mert piszkosul laktató! Egy teli tányért nem biztos hogy meg tudnál enni!

nov. 5. 18:09
 12/21 anonim ***** válasza:
Köszi, ezt ismertem, de dödölle néven - legalább megint tanultam valami újat!
nov. 5. 19:20
 13/21 A kérdező kommentje:

Én is ismerem, dödölle néven,zalai vagyok :)

De mivel egészségeseket akarok fozni, krumplis tészta,dödölle,társai, kilőve.

nov. 5. 19:54
 14/21 anonim ***** válasza:
34%

#13-nak:

Nagyszüleink, és egyéb távolabbi őseink jól elvoltak ezekkel az "egészségtelen" ételekkel, szalonnával, töpörtyűvel, krumplis ételekkel, és alig éltek meg 70-80 évet.

Mit nevezel egészségesnek?

nov. 6. 21:09
 15/21 anonim ***** válasza:

#12-nek:

Hívják még krumpligancának is.

nov. 6. 21:12
 16/21 A kérdező kommentje:

#14 teljesen más életmódjuk volt,naphosszat kemény fizikai munkát végeztek. Ők elégették azt,amit a mai ember nem.

Egyébként ez csak az átlag,ott is vitte őket a nyavaja,csak nem illett "panaszkodni". Minden ment zárt ajtók mögött. De ez már nem ennek a kérdésnek a tárgya.

nov. 6. 21:37
 17/21 anonim ***** válasza:
74%
Mitől nem lenne egészséges a krumplis tészta?? Mert szénhidrát? Nem démonizálunk így semmit, a fogyásom közben is ehettem és azóta is hízás nélkül ehetek krumplis tésztát! A krumplis tészta az egyik legjobb magyar kaja! Ezért tiltólistára tenni felér őrültséggel!
nov. 7. 14:23
 18/21 A kérdező kommentje:

Egészségedre

Ezen nem fogunk összeveszni. Edd,ha szereted

Én nem szeretem,hála isten.

nov. 7. 15:31
 19/21 A kérdező kommentje:

Sok sok zöldség,sálatafélék, ha már tészta akkor durum,teljes őrlésű,ezen felül kuszkusz,bulgur,sovány húsok,halak,tojás,magvak,jó minőségű sajtok,gyümölcs.

Nekem ez az egészséges étkezés alapja. Nem vagyok aszketa,belefér néha az édesség is

De a klasszikus magyar kajak számomra nem egészséges kategória. Szokoevben egyszer ők a krumplis tészta,nekem nem az,nem egészséges. De ha szerinted az,ám legyen. De ne írj már olyat hogy nem demonizalunk semmit,nem vagyok a gyereked,hogy megmondod nekem a tutit. A fogyasnak húzásnak ehhez semmi köze,szelet kenyereken elve is le lehet fogyni akár.

nov. 7. 15:38
 20/21 anonim ***** válasza:
85%
Itt valójában nincs az, hogy szerintünk. Az rendben van, hogy "nem szeretem". A probléma itt a "nem egészséges" kikiáltása és ez így konkrétan hazugság. Nem másokkal van baj ennek nem értésével. :-) S igenis megmondom a tutit, ha az tényleg tuti és értek hozzá. Mi az, hogy egy ilyen fórumon - ráadásul kérdésre - ne mondjuk meg a tutit? Itt kezd egyre viccesebb lenni és visszafogom magamat. :D Még a többi érv sincs rendben a krumplis tészta ellen, mert nagyjából én is így étkezek - magyar ételekkel együtt - és ráadásul meg lehet oldani durumtésztával szintén. Plusz bármilyen magyar ételt el lehet készíteni egészségesen. Elég lett volna annyi, hogy "nem szeretem". A többi ostoba sületlenség.
nov. 7. 19:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!