Miért kell lefújjogni a paprikás krumplit mert másképp készítem?
Figyelt kérdés
A paprikás krumplit úgy készítem, hogy sűrű szaftja lesz. És nincs hosszú lé. Kolbász és virsli karikákkal, sőt még csipetkét is szoktam tenni bele.tegnap 19:09
2/14 anonim válasza:
A csipetkét leszámítva - vagy kizárólag gluténmentes csipetke - én is így készítem :)
3/14 anonim válasza:
Én is így főzöm, dehogy fújjognám le. Sűrű szaft, kolbász, virsli, csipetke, nekem is így az igazi :)
5/14 anonim válasza:
Én szefetem hígabb (de NEM vites) szafttal is. Szépen belepaszírozom a kartofelt, szépenszívja.
6/14 anonim válasza:
Ki fújjogta le? Kommentelők, munkatárs, családtag?
Nekem amúgy olyan, ahogy éppen sikerül, de azért túl sok lé sosincs. Csipetkével a legjobb.
7/14 anonim válasza:
Egy módon lehet elrontani. Ha keveset adnak belőle.
8/14 A nagy Levin válasza:
Csipetkével még nem ettem, de megkóstolnám. Viszont tarhonyával már sokszor (pásztortarhonya).
Amúgy én is így szeretem, ahogy írtad.
9/14 anonim válasza:
Ki "fújjogja" le?! Csináljon magának amilyet szeret!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!