Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért kell lefújjogni a...

Miért kell lefújjogni a paprikás krumplit mert másképp készítem?

Figyelt kérdés
A paprikás krumplit úgy készítem, hogy sűrű szaftja lesz. És nincs hosszú lé. Kolbász és virsli karikákkal, sőt még csipetkét is szoktam tenni bele.
tegnapelőtt 19:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%
Házi kobiubi, + egy jóféle hideg sör, mennyei. 😇😄👍
tegnap 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Már 3 nappal előtte felkészülök: elteszem a nagy üveg koviubit.


Mikor megérett, szétszedni, hűtőbe, vagy hideg kamrába, pincébe vele, s lehet főzni a paprikás kolompért.


Füstölt szalonnán pirított hagyma, 10 dkg lenyúzott, vékonyra karikázott füstölt kolbász lepirítva, Parajdi só, őrült bors, lisztes burgonya ( ami majdnem szétfő), 1 db zöldpaprika , 1 paradicsom bele, 1 szál zeller zöldje ( mikor kész kivenni).

A koviubi mellett rá szoktam karikázni egy kis hegyes erős paprikát is.

Friss cipó, vagy kenyér dukál hozzá.

A végé egy korsó serital.

tegnap 11:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Pont így finom. Anyu hosszú lével csinálta, úgy nem ízlett annyira.
tegnap 14:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem te csak dicsekedni jöttél ide :)
tegnap 14:41
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!