Miért kell lefújjogni a paprikás krumplit mert másképp készítem?
Figyelt kérdés
A paprikás krumplit úgy készítem, hogy sűrű szaftja lesz. És nincs hosszú lé. Kolbász és virsli karikákkal, sőt még csipetkét is szoktam tenni bele.tegnapelőtt 19:09
11/14 anonim válasza:
Házi kobiubi, + egy jóféle hideg sör, mennyei. 😇😄👍
12/14 anonim válasza:
Már 3 nappal előtte felkészülök: elteszem a nagy üveg koviubit.
Mikor megérett, szétszedni, hűtőbe, vagy hideg kamrába, pincébe vele, s lehet főzni a paprikás kolompért.
Füstölt szalonnán pirított hagyma, 10 dkg lenyúzott, vékonyra karikázott füstölt kolbász lepirítva, Parajdi só, őrült bors, lisztes burgonya ( ami majdnem szétfő), 1 db zöldpaprika , 1 paradicsom bele, 1 szál zeller zöldje ( mikor kész kivenni).
A koviubi mellett rá szoktam karikázni egy kis hegyes erős paprikát is.
Friss cipó, vagy kenyér dukál hozzá.
A végé egy korsó serital.
13/14 anonim válasza:
Pont így finom. Anyu hosszú lével csinálta, úgy nem ízlett annyira.
14/14 anonim válasza:
Szerintem te csak dicsekedni jöttél ide :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!