Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkefelsőcombból (bőr...

Csirkefelsőcombból (bőr nélküli) készítettem paprikást, sovány tejföllel, kevés olajjal, mégis ujjnyi zsír lett a tetején, miért?

Figyelt kérdés
aug. 31. 08:07
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ti leszeditek a zsírt én úgy tudom hogy egészséges és így teljes az étel normális összetétellel, benne a zsírral együtt. Kell az idegrendszernek, vannak benne vitaminok
aug. 31. 08:08
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy szedem le..Sőt általában zsírral készítem az ételt.
aug. 31. 08:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
a zsír finom
aug. 31. 10:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem szedem le nyilván,a rostok között is található zsír ez főtt ki.
aug. 31. 12:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 A kérdező kommentje:
Jó, a főkérdés az volt, hogy mitől lett zsíros, de mindegy, köszönöm ígyis
aug. 31. 12:44
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A csirkehús is tartalmaz némi zsírt, valószínűleg azért lett zsír a felszínén
aug. 31. 13:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 A kérdező kommentje:
Értem. Pedig soványnak nézett ki
aug. 31. 13:32
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is soványnak nézek ki, de ha kisütnének, biztos lenne alattam/rajtam némi zsír :)
aug. 31. 20:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 A kérdező kommentje:
🤣 ez jó
aug. 31. 20:27
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Főzheted kicsit tovább, hogy sűrűsödjön. Ha szaftja van, az az igazi, de ne folyós leve legyen, az még félkész! Én még füstölt szalonnát is sütök alá, és vele együtt kisütöm az apróra felvágott bőrét is, amit lenyúztam. Annak a zsírján sütöm meg a kellő mennyiségű hagymát. Megy bele zöldpaprika, paradicsom apróra vágva a pörköltalapba, só bors fűszerparika. Összerottyantom az alapot, rárakom a húsokat, felöntöm 2-3 deci házi borral, aztán fedő alatt főzöm úgy másfél órát lassan. Pótolgatom a levét, ha nem lepné el, megkevergetem néha. Fokhagymát a vége felé teszek bele, mert el szokott menni az íze. 1 óra után már ehető lenne a hús, de utána kezd sűrűsödni a szaftja. Megkóstolom, kelle még só, vagy bármi, korrigálok. Olajtól megy a hasam, irritábilis vagyok, nem használok sajna.
szept. 2. 05:01
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!