Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkefelsőcombból (bőr...

Csirkefelsőcombból (bőr nélküli) készítettem paprikást, sovány tejföllel, kevés olajjal, mégis ujjnyi zsír lett a tetején, miért?

Figyelt kérdés
aug. 31. 08:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi.

Végül ettem ahogy volt. Nem zsíroztam le. Belekevertem a zsírt, azaz ami a tetejére feljött elvegyítettem.

Szerintem így az egészséges, nem ahogy a 70-80 as évektől az egésységügyi világszervezet kezdte tiltani a zsírt, azóta mindenki elhízott és folyton éhes es nyakalja az édességet, mert az ételek összetétele nem olyan amilyennek lennie kell, azaz zsírtalan.

A sok cukoréhséggel meg pótolják a zsírt mert a fölösleges cukor zsírrá alakul, csak túl sokat esznek belőle.

szept. 2. 06:53
 12/13 anonim ***** válasza:
A bőrt se szedem le így még zsírosabb ugye. Ha nem akarsz " zsíros" pörköltet csináld csirkemellből.
szept. 2. 10:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy nem akarok zsírosat, azt mondtam, hogy meglepően zsíros lett, ahhoz képest hogy combfiléből volt
szept. 2. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!