Aki egyedül él milyen gyakran főz?
Figyelt kérdés
#Főzés, étel,
okt. 28. 16:59
21/29 anonim válasza:
Párommal élek, viszont ő a munkahelyen kap kaját és így többnyire magamra főzök-sütök hetente a hét felében.
22/29 renton9999 válasza:
vannak már egész jó ebéd kiszállitók..szóval kb soha
23/29 anonim válasza:
Hetköznap néha szoktam, akkor vagyok magam.
24/29 anonim válasza:
Hetkoznapi alberletes srackent egyszerusegeket, holgyek tanacsat szivesen veszem privatban
25/29 anonim válasza:
Hètköznap soha, minden nap egy menüs helyen ebèdelek. Hètvègèn szoktam, amikor nincs kinti program ès otthon vagyok.
26/29 anonim válasza:
A kiszállítós kaja gyors és munka mentes, de egy adag árából 4 ebédet hozok ki. Egy tasakos leves 120-140Ft, kiló krumpli 400, 750 gr pulyka Cordon v. nuggets 1.500Ft, meg egy uborka 200.
27/29 renton9999 válasza:
26/26 azért itt nem "tasakos leves" a minöség :D keresek annyit h ne egyem a legalja kajákat (még..)
28/29 anonim válasza:
Évek óta rendelek a Jófalattól.
Ha egy tasakos leves a 10-es listán 2 és a házi húsleves a 10, akkor a Jófalaté csak 6.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!