Aki egyedül él milyen gyakran főz?
Figyelt kérdés
#Főzés, étel,
okt. 28. 16:59
1/29 anonim válasza:
Konkrétan szinte soha, de mégis mindig. A főtt, vagy "annak tűnő" kajákat szeretem, de soha nem kezdek el hagyományos ételt főzni, csak ha véletlen van kinek.
A saját kajáimat abból állítom össze, ami van itthon, megsütöm, és köszönöm jól vagyok.
2/29 anonim válasza:
Minden nap.
Hisztamin-intoleranciám van, egy csomó mindent nem ehetek, mert allergiás jellegü rohamot kapok, és mindent csak egész frissen készítve ehetek, két órával késöbb már rosszul leszek
3/29 anonim válasza:
Levest nem, vagy csak nagyon ritkán főzök, sok mindent kipróbáltam, maradtam a Knorr-nál. Sokféle van és egész fincsik. Főételnél egyszerűbb dolgokat szoktam, amiből lehet keveset készíteni, vagy ha nagyobb dolgokra adom a fejem az legyen fagyasztható. A fagyasztó a legjobb barát!
4/29 anonim válasza:
2 naponta. 2 napig megeszem ugyanazt. Főzelék, tészta, húsos étel rotációban.
5/29 anonim válasza:
Nagyon ritkán, szinte soha. Mondjuk amikor albiban laktam társasházban akkor sűrűbben főztem, de mióta csaláfi házban élek van más egyéb teendő, így ez háttérbe szorul. Munkahelyen eszek főtt ételt, szoktam rendelni vagy beugrok a szomszéd város kínaiba néha anyukám főz maguknak és persze gondol rám is. Egy magamra feleslegesnek tartom.
7/29 anonim válasza:
Én is naponta. A legtöbb esetben esténként főzök, este kajálok és másnap a főztömből viszek a munkahelyemre ebédre.
Egyszerű, viszonylag gyorsan elkészíthető ételeket készítek, ne nagy főzésre gondolj.
8/29 anonim válasza:
Szinte soha. Előrendelős kaját szoktam ebédelni, vacsorára meg valami gyorsat készítek, pl. melegszendvics vagy virsli.
9/29 anonim válasza:
Majdnem minden nap. Általában addig azt eszem, amíg el nem fogy, ez 2-3 adag. Nem sokfélét, nem is töltök ezzel több időt a feltétlenül szükségesnél, szóval elég egyhangú, hiába próbálkozom különböző fűszerekkel, de meg lehet szokni, nem vészes.
10/29 anonim válasza:
3 naponta.
De sokszor fagyasztok es igy valotzatosabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!