Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Aki egyedül él milyen gyakran...

Aki egyedül él milyen gyakran főz?

Figyelt kérdés

#Főzés, étel,
okt. 28. 16:59
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Amilyen gyakran akar. Én például nem igazán szoktam, mert nem csinálom szívesen és időm se nagyon van rá. Úgyhogy csak többhavonta egyszer fordul elő általában.
okt. 28. 21:30
 12/29 anonim ***** válasza:
89%
Teljesen esetlegesen, mikor gusztusom támad valamire, megfőzöm, de nagyon ritkán, úgy kéthetente, aztán, mivel nem tudok kis adagot főzni, azt eszem vagy 5 napig. Mindig megfogadom, hogy főzök, nem szabad sajnálni rá az időt, mert sokkal jobb minőségű, egészségesebb és olcsóbb, mint a vásárolt/hozatott, de a végén mégis győz a gyakorikérdésezés a főzés és vele járó időigényes házimunkák felett.
okt. 28. 21:48
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Soha. Rendelek, máshol eszem, vagy készételt veszek. Esetleg spagettit vagy rizst vagy tojást szoktam kifőzni. Különben az alap hozzávalók nincsenek a konyhaszekrényben
okt. 28. 23:24
 14/29 anonim ***** válasza:
71%
Fölösleges otthon főzni, sokkal egyszerűbben lehet naponta változatosan étkezni, ha házhoz rendeled az ételt. Nem pizzára gondolok, hanem ételfutár cégekre, pl. Teletál, Interfood, Jófalat stb.
okt. 29. 00:22
 15/29 anonim ***** válasza:
80%
#14 Nyilván egyszerűbb, de anyagilag csak akkor lehetne rövid távon versenyképes, ha a főzés és az alapanyagok árába beleszámoljuk a kések, tűzhely/főzőlap, energia, stb. árát is, egyébként sokkal drágább.
okt. 29. 07:18
 16/29 anonim ***** válasza:
77%
Mi a francért számolnád bele a kések meg a tűzhely árát a vacsorád árába?
okt. 29. 07:29
 17/29 anonim ***** válasza:
92%
Kb 2-3 naponta szoktam, amikor nem főzök akkor vagy maradt előző napról, vagy hideget eszem, néha rendelek valamit. Mivel nem nagyon készítek húsos ételeket, így túl sokat nem is költök kajára és általában max fél órát töltök a főzéssel mindennel együtt, amúgy utálok a konyhában szarakodni, de jobban szeretek normális ételeket enni, mint olyat ami tele van felesleges dolgokkal. (Meg mondjuk kicsapom a tabletet a konyhapultra és addig megnézek egy részt Netflixen vagy valamit Youtubeon, hogy ne legyen annyira elpazarolt idő.) Nem szoktam hagyományos recepteket főzni, általában variálok zöldségeket, hüvelyeseket, tojást, stb amihez épp kedvem van.
okt. 29. 07:51
 18/29 anonim ***** válasza:
88%
#16 Amiért pl. autó esetén is beleszámítják az útiköltségbe néha az amortizációt. Tehát ha még nincs tűzhelyed, pl. új lakásban, és gyakran eszel máshol, esetleg lehet értelme néha rendelni, mint venni egy tűzhelyet mondjuk 100e Ft-ért, és attól kezdve főzni, egyébként nem nagyon éri meg rendszeresen rendelni, bár kétségkívül egyszerűbb lenne.
okt. 29. 07:59
 19/29 anonim ***** válasza:
93%
Hetente egyszer max kétszer főzök nagy adagot amit aztán négy-öt napig eszek.
okt. 29. 08:22
 20/29 anonim ***** válasza:
77%
Amikor Német o.-ban dolgoztam, akkor nagyjából heti háromszor, hétvégén mindig. Tésztát saját készítésű szósszal, szalonnapörccel, zöldség, vagy húslevest több napra. Sült húsokat is sok zsírral, akkor hidegen a vacsora is megvolt belőle. Krumplit héjában főztem kb egy kilót egyszerre és naponta felkarikázva átsütöttem kettőt az olajba, amiben pl. a rántott húst. Panírozni csak hétvégén, vagy többnapos ünnepen, mert nagyon jók a félkész (nem mirelit) rántott húsok,2 perc a sütés idejük 1-1 oldalanként. A kész fasírt is sokat segített, max ízesítettem fokhagymával. Ér rengeteg, jó minőségű virsli, mustár, majo, chilikrém. És olcsó a sör. :) 45/F
okt. 30. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!