Van még olyan, akinek kevés barátja van, és gyakran egyedül marad Szilveszterkor? Tapasztaltátok, hogy az egyedülállókkal senki se foglalkozik Szilveszterkor (legfőképpen a programszervezőkre gondolok)?
Én már nem vagyok egészen egyedülálló. (Kétszer volt lánykérés az ősszel, de ennek ellenére bizonytalan a magánéletem.)
Elvileg mehetnék szilveszterezni, de a gyakorlatban kissé "kötve" vagyok: otthoni munkám van, idősgondozás. Általában nagyon sok minden a nőkre hárul, ami a lakáshoz/lakóhelyhez kötött.
Még én sem tudok egész biztosan részleteket, hogy milyen lenne a buli, mert változó létszámú társaságban vagyok, és főként középkorúaktól indulunk. (Kb. 40 pluszosok.)
A fiatalabbak részére ott vannak a közösségi terek. Azok a társulások vajon nem terveznek együtt szilveszterezni?
Hány éves vagy Kérdező, és milyen program érdekelne? Utcabál lehet, hogy lesz, én ezt kerülni szoktam - életemben talán egyszer voltam utcabálon.
Házibulik pedig esetleg pártoknál/mozgalmalmaknál, amelyek politikai jellegűek. (Mármint tömegrendezvény kezdeményezésekre gondolok.)
Megnyugtatlak Kérdező, nekem sincs nagyobb baráti köröm, idősebb létemre!
(Sőt, már mindenképpen el akartam menni apácának, de aztán egy régi vonzalom közbeszólt mégis...)
Szóval: közösségi terek, utcabálok, tömegrendezvény kezdeményezések (mozgalmak,) amelyek politikai jellegűek lehetnek. Én is jártam már ilyen szilveszteren nagyon-nagyon régen és SZUPERÜL(!) éreztem magam!
(Ha lesz rá lehetőség, akkor talán még egyházi körökben imádkozni is fognak. Ezeken a helyeken is megfordultam.) Vallási intézményekben tanév időszaka alatt csoportokat írnak ki, társaságok alakulnak - ha ez érdekel.
2-es válaszoló voltam.
Jelen! :D
Barátokból, haverokból alig van, szinte nincs is, így jópár hasonló szilveszterem volt. De akkor sem maradok otthon egyedül tv-t nézve (szilv.-kor sem) mint ahogy az #1-ke írta. :D
Ha akad társaság mégjobb de akár egyedül is megyek. Volt pár progim kitéve itt, volt hogy csatlakoztak is. Lehet a szilvesztert is kiírom, vagy a most szombatit.. :D (bp36f)
Jelen!
Nekem ez minden évben streszt okoz sajnos.
A szilveszter semmit nem jelent számomra, ugyanolyan buli mint a többi. Stand up comedy-t szoktam nézni otthon egyedül, mert évek óta nem mentem szórakozni sehova, nincs kivel.
Ha az egész évet egyedül töltöttem, nem pont a szilveszter fog elszomorítani. 🙂
Most mégsem szilveszterezek.
Az utóbbi időben próbáltam mégis megszervezni, de ebből már nem lesz semmi. Egész évben mindössze kétszer voltam szórakozni, ebből egy szabadtéri diszkó volt augusztus 20.-án este.
Azt kivételesen nagyon élveztem! Nyáron voltak a programok és jó volt a langyos időben zenét hallgatni a nagy tömegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!