Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel szeletelik ezt a krumplit?

Mivel szeletelik ezt a krumplit?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Mivel szeletelik ezt a krumplit? Pontos típus kellene ha tudja valaki. Akkor ezt venném. Burgonya szeletelő, mandolinra kerestem, de nem találom. Gondolom van ennek fogója is, mert egy kezdő, mint én, a kezét is leszeleteli vele. Volt már hasonló, fogós szeletelőm, de az túl vékony fecniket csinált. Ez meg masszív, fix állású.

[link]

Még ilyet is néztem, de szerintem jobb a videóban szereplő.

[link]

szept. 3. 23:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

2. találat.

[link]

szept. 4. 10:37
 12/16 A kérdező kommentje:

Ilyen szeletelőt vettem, de nem jó. Nehéz vele szeletelni, nyomó sem az igazi.

[link]

Végül vettem egy ilyen kést a Pennyben 1500Ft-ért. Baromi éles, papírlapot simán elvágja. 5mm szeleteket, 8 perc alatt megsütöm. Nem mosom le a szeleteket, nem mikrózom, simán csak megsütöm forró olajban, maximum gáz fokozaton.

[link]

szept. 30. 12:08
 13/16 anonim ***** válasza:
#12: Grat! Rátaláltál az IGAZ ÚTRA! A kevesebb néha több! Jó étvágyat! :-D Egy jó késélezőt azért vegyél, az minden pénzt megér!
szept. 30. 13:23
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszi #13 :)

Olvastam, hogy 15° vagy alatta kell élezni, ezt nem tudom, hogy fogom megcsinálni. Jó élezőt tudsz ajánlani?

szept. 30. 17:46
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem a 13-as vagyok, de nálunk pl. ilyenje van a késmániás páromnak:

[link]

szept. 30. 20:21
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi #15! Ez túl profi nekem. :) Fenőkő is elég lesz.
okt. 4. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!