T.i hogyan szeletelitek a céklát, hogy ne fröcsköljön össze mindent?
Figyelt kérdés
Nem tudom ez másnál is probléma-e, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, de hiába az éles kés és az odafigyelés, utána mindig tele van a csempe, konyhai papírtörlő, vízforraló stb.a pici vörös pöttyökkel.2021. nov. 23. 09:23
2/6 Mansour válasza:
Szerintem nem jó a vágási technikád. Lehet, hogy nagyon nyomod a kést. Inkább húzni kell, mint nyomni.
3/6 anonim válasza:
Húzom-tolom, ameddig át nem ér a kés rajta. Ugyanezt ismételgetem, ameddig a teljes cékla fel nem szeletelődik.
4/6 anonim válasza:
Öööö, még soha nem fordult ez elő velem, pedig imádom a céklát, rendszeresen készítek.
Először is: főtt/sült/nyers a cékla?
5/6 anonim válasza:
A cékla pont anynyira fröcsköl mint pl a zellergumo, ergo semennyire
6/6 anonim válasza:
Pont ezért kérdeztem, hogy milyen állapotú a cékla, mert szerintem az egészben savanyított céklára gondol a kérdező. Persze ez csak tipp.
Az el tudom képzelni, hogy a léből kiszedve tiszta céklalé lesz mindent, ahogy felszeleteli. Csak azt nem értem, miért nem vesz szeleteltet? Már ha ez a probléma oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!