Miért szeletelik vastagra a szalámiféléket a Tescoban?
Figyelt kérdés
Szegeden vagy 3 mm vastagra szelik. Nem túlzok!2012. nov. 19. 22:30
1/6 anonim válasza:
Hogy ne legyen átlátszóan vékony / többet vegyél.
4/6 anonim válasza:
Szalámikból nem mindegyiket lehet vékonyra szeletelni, de azért a 3 mm talán ezeknél is túlzás. De ha kéred, akkor átállítják a gépet. Nem nagy meló, nem lehet gond.
5/6 A kérdező kommentje:
A szalámit kb 1 mm vastagra szokták szeletelni...jobb helyeken.
A vákumcsomagoltakat így szokták többnyire.
Azért elég ilyen vékonyan, mert erőteljes ízük van, nem úgy mint egy párizsinak pl.
Kérdeztem a pultba és azt mondták nem vágnak vékonyabbra.
2012. nov. 20. 15:46
6/6 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyobb meló, mert sokkal több szelet kijön belőle. A valódi szalámit még papír vékonyan is lehet szeletelni! Egyszer vettem egy szaláminak álcázott kolbászt.
Na azt alig bírta felszelni a pultos, hogy egyben marajon. (Nem Tescoba)
Pedig nem vékonyan szelte.
2012. nov. 20. 15:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!