Cukrászdákban milyen módszerrel szeletelik fel a krémest/francia krémest, hogy nem nyomódik szét, szépen egyben marad?
Figyelt kérdés
2015. okt. 31. 19:02
1/9 anonim válasza:
A felső részt előre feldarabolják úgy rakják rá a megtöltött alsó lapra!
2/9 anonim válasza:
Pontosan. Mér kockázva kerül a krém tetejére.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. okt. 31. 19:58
4/9 anonim válasza:
Előző válaszolók , azt mivel teszik szerintetek ? Eredetileg fémhuzallal , citerahúr félével . Sok helyen nem réteslapból hanem piskótából van a tésztája így egyszerűbb a készítése és a szeletelése .
5/9 anonim válasza:
A krémes tésztája leveles tésztából van, ami piskótatésztás, az vaniliakocka lehet, de krémes nem.
Ez éppen olyan, mint tökböl sem lehet sültcsirkét készíteni.
6/9 anonim válasza:
Ostobaság írása helyett előtte inkább tájékozódj , ahelyett hogy kétségbe vonnád más tapasztalatát .
7/9 anonim válasza:
Attól, hogy egyes helyeken piskótába töltik a vaniliakrémet, az még nem lesz krémes, még akkor sem, ha (tudatlanul) annak nevezik!!
A krémes (pontosabban krémes lepény) két sült levelestésztalap közé töltött vaniliakrém, és ez akkor is így van, ha neked nem tetszik.
9/9 anonim válasza:
Húros kockázóval dolgoznak, ami úgy néz ki, mint egy gigantoid tojásszeletelő. Ez a krémet nem keni szét, mint a kés, az általa kissé eláztatott alsó lapot könnyen átvágja, a felső lapot pedig előre darabolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!