Hogyan készül a klasszikus iskolai francia pirítós?
sajt, sonka volt a belsejében, sokat ettem az iskola büfében és imádtam, de az itthoni összenyomós melegszendvics sütővel nem sikerül reprodukálnom. Vmi tipp?
sztem az nem is sima kenyérből volt
Teflon kenyér (kocka kenyér).
Nálunk a natúr francia pirítós:
Vaj, sonka és úgy megsütve
A tetejéremajonéz, lila káposzta, ketchup, uborka(kígyó)+csemege.
Lila hagyma.
utolsó válaszoló! azt a kérdést, amit belinkeltél pont én raktam fel szó szerint emlékszem rá :DDD
de köszönöm, h segíteni próbáltál
de amiket ott írnak azok az eredeti francia pirítóst írják
nekem a Magyarosított, két kéz nagyságú, ropogós, olaj nélkül sütöttet kutatom továbbra is :D
ááá sikerült
az eljárás: két nagy karéj kenyeret megpirítasz
közé sok-sok sajt, és úgy szétlapítani a szendvics sütőbe, amíg olvad a sajt, megafinom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!