Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készül a klasszikus...

Hogyan készül a klasszikus iskolai francia pirítós?

Figyelt kérdés

sajt, sonka volt a belsejében, sokat ettem az iskola büfében és imádtam, de az itthoni összenyomós melegszendvics sütővel nem sikerül reprodukálnom. Vmi tipp?

sztem az nem is sima kenyérből volt



2015. okt. 8. 15:02
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

Teflon kenyér (kocka kenyér).

Nálunk a natúr francia pirítós:

Vaj, sonka és úgy megsütve

A tetejéremajonéz, lila káposzta, ketchup, uborka(kígyó)+csemege.

Lila hagyma.

2015. okt. 8. 15:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
2015. okt. 8. 15:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:

utolsó válaszoló! azt a kérdést, amit belinkeltél pont én raktam fel szó szerint emlékszem rá :DDD

de köszönöm, h segíteni próbáltál

de amiket ott írnak azok az eredeti francia pirítóst írják

nekem a Magyarosított, két kéz nagyságú, ropogós, olaj nélkül sütöttet kutatom továbbra is :D

2015. okt. 8. 16:17
 4/5 A kérdező kommentje:

ááá sikerült

az eljárás: két nagy karéj kenyeret megpirítasz

közé sok-sok sajt, és úgy szétlapítani a szendvics sütőbe, amíg olvad a sajt, megafinom

2015. okt. 8. 16:46
 5/5 Ügyet Lenke ***** válasza:
83%
az eredeti francia píritósos szenvicset serpenyőben sütik vajban a két oldalán...mennyei íze és illata lesz a vajtól...
2015. okt. 9. 08:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!