Mi a különbség a klasszikus és a francia mustár között?
Figyelt kérdés
Gyakorlatilag ugyan azok az összetevők, de mégis más a színe és az íze.2011. szept. 12. 16:33
1/2 anonim válasza:
NEm tudom, mit értesz "klasszikus" mustár alatt, ugyanis ilyesmi nem létezik.
A különféle mustárokban van fekete és fehér mustármag - ezek aránya már más alapszint ad, ezt ecettel, musttal, cukorral, karamellel izesitik. Attól függöen, hogy mivöl mennyi van benne, más szine és ize lesz.
2/2 anonim válasza:
Hát az igazi mustár szerintem a francia dijoni. Annak intenzív mustáríze van a csípős az nagyon finom. Klasszikus esetében talán a globusosra gondolhatsz. Na az színben, ízben, állagban teljesen más. Ez az egyik legjobb mustár utánzat szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!