BBQ szósznak mi értelme?
Figyelt kérdés
Semmihez nem megy, mindenhez túl domináns, elnyomja a lágy ételeket. Grillezett ételekhez meg felesleges, mert ott alapból meg van a grill íz. Hamburgerbe nem jó, ott is tönkreteszi a burgert. Egyedül steak-hez tudnám elképzelni, de ahhoz meg illik valami különböző ízvilágot párosítani, illetve a steak zamatát is elnyomná, nem mellette simulna külön.aug. 26. 19:47
1/10 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy ez ízlés kérdése? Népszerű a BBQ szósz. Én és párom is imádjuk pizzán, hamburgerben, húson, chipsen.
2/10 A kérdező kommentje:
Én is szeretem az ízét, de nem tudom mihez enni, mindent tönkretesz, csak önmagában nyalogatom. Chipset, pizzát nem eszek. De valahogy nehéz bármihez is elképzelni, kicsi kevés belőle, egy picivel több meg már túl sok.
aug. 26. 20:14
4/10 anonim válasza:
Olyan etelhet jó, ami nemnagyon sikerült es legalabb elnyomja a rossz izet.
5/10 anonim válasza:
Én gyros húshoz azt teszek. Csirkemellbol készítem.
6/10 anonim válasza:
végülis csak a komplett bbq világ épült köré
7/10 anonim válasza:
Steak-hez szerintem pont nem illik de nem kell eláztatni a szósszal a végterméket.
Egyébként jól kiadja a hús ízét.
8/10 anonim válasza:
Újabban nagyon finom pácot készítek belőle és ezzel pácolom be a csirkemellet.
Feldarabolt vöröshagymát, kevés fokhagymát, fűszereket, és olíva olajat adok hozzá a BBQ szószhoz. Jól összekeverem. Beleteszem a nyers csirkemellet és 2-3 órára hűtőbe teszem.
Utána sütőben kb 40 percig sütöm.
El van ragadtatva tőle a család.
9/10 Kései Sirató válasza:
Egyik gyerekem sült krumplihoz mindig kéri.
Amúgy tényleg ízlés kérdése.
Néha én is fogyasztom. Fő a változatosság.
10/10 anonim válasza:
Mértékkel steakhez, és hamburgerbe is megy, amit az első írt, az kb az, amikor feltépi valaki a hűtőszekrényt, és dönti magába ami a keze ügyébe kerül. Ennyire azért nem ízlés kérdése. Brutális, hogy pizzaszószként is terjed....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!