Csokitorta szelet és rigójancsi szelet sajnos szobahőn állt majdnem 4 órát. Fogyasztható még hasi panasz veszélye nélkül vagy kuka?
Figyelt kérdés
A cukrászdából hazaérve feladatom lett és teljesen elfelejtettem...Thxaug. 2. 16:38
4/13 anonim válasza:
Semmi baja tedd hűtőbe amíg nem eszed meg.
5/13 A kérdező kommentje:
Persze, utána már betettem. Köszi mindenkinek!
aug. 2. 19:48
6/13 anonim válasza:
Az 1-es válasz miért kapott kevesebb szavazatot a többinél? Miért haszontalanabb?
7/13 anonim válasza:
Kávézó-cukrászdában dolgozom, a torták nagy része itt nincs hűtőben, mert a kondenzáció árt nekik, és a piakóta gyorsabban kiszárad.
A színek elmosódnak a nedvességtől.
A kiszáradást meg tudom nem hiszitek, mert az emberek úgy tudják hűtőben minden tovább áll ell,
de a hideg árt neki. A liszt molekulák meg sütéskor felszívják a nedvességet, és ahogy kihül, szép lassan kicsapódik. Ezt a folyamatot a hűtés felgyorsítja.
Ennyit egy esküvői torta is áll szobában, mialatt a rendezvény zajlik.
1-3 napot simán bírnak szobában, természetesen típustól függően.
8/13 A kérdező kommentje:
6: nem értettem én sem. :)
aug. 2. 22:13
9/13 A kérdező kommentje:
7: Köszönöm, így még megnyugtatóbb.
aug. 2. 22:14
10/13 anonim válasza:
Ezt a NÉBIH is tudja, 7-es? Furán hangzik, és a legkevésbé se megnyugtató az a tudat, hogy a cukrászdában a tortát nem hűtve tárolják. Illetve ahonnan én veszem, ott igen. Lehet, hogy nem a piskóta romlik meg, a csokoládé meg pláne nem, tulajdonképpen a vaj se, azt én is kint hagyom, ha épp nincs 30 fok, de a tejszín igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!