Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Krémlevesekkel kapcsolatban...

Krémlevesekkel kapcsolatban tapasztaltatok hasonlót?

Figyelt kérdés

Hónapfordulónkat ünnepeltük ma párommal (igen, friss kapcsolat) egy étteremben, ahol gombakrémlevest kértem cipóban. Nem vagyok nagy krémleveses, utoljára még 7-8 éve ettem suliban menzán, akkor mindig ízlett. Valahogy most mikor megláttam az étlapon megkívántam.

Hát utólag nem bizonyult szerencsés választásnak, mert borzasztóan megülte a gyomrom, már randi közben csak azon járt az agyam, hogy minél hamarabb wc-re kell ülnöm.

Szóval csak érdekel, hogy másnak is volt már ilyensmi panasza vagy ez most csak nekem sült el így. Mert régebben suliban soha semmi gondom nem volt tőle. Igaz az fokhagymakrém volt, de kb. ugyanaz.

19/L

2023. nov. 9. 22:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
gombáról köztudott hogy megpuffogtatja a fogyasztót. mondjuk ez inkább később jellemző az emésztés során. lehet érzékeny voltál valami összetevőre
2023. nov. 9. 23:23
 2/4 anonim ***** válasza:
83%

Lehet a laktóz is

Laktóz érzékeny vagyok, és párszor már megszívtam krémlevesekkel...

2023. nov. 9. 23:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok laktózos. 🙄
2023. nov. 10. 09:16
 4/4 anonim ***** válasza:
84%

Én sem vagyok az, de pl pont a gombakrémleves kicsinál. Nem is eszem, meg ugye éttermekben telib.ák liszttel, hogy jóóó sűrű legyen.

Pfuj, ehetetlenül tömény.

2023. nov. 10. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!