Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Zöldségkrémlevest úgy is...

Zöldségkrémlevest úgy is lehet készíteni hogy előre ledarálom a zöldségeket és a pürét főzöm fel tejszínnel, vagy előbb mindenképpen meg kell főzni és főzve turmixolni? Illetve a krémlevesek sűrűn vagy hígan jobbak?

Figyelt kérdés
2021. márc. 11. 13:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Hogyne lehetne!

És én jobban szeretem sűrűn, legalább érezni, hogy eszem valamit, amúgy is egy püré a levesbetét, ha még híg is, az csak egy lötty.

De ez már inkább ízlés dolga.

2021. márc. 11. 13:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
57%

Tehat a nyers zöldségéket akarod felfozni a tejszínnel? Hát az enm lesz krémleves. A nyers zöldség darabos marad.

A sűrűség mondjuk ízlés kérdése.

2021. márc. 11. 13:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt főzve sokkal könnyebb pépesíteni, másrészt, ha előbb ledarálod, akkor se tejszínbe kezdd főzni, hanem kis vízben.
2021. márc. 11. 13:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!