Zöldségkrémlevest úgy is lehet készíteni hogy előre ledarálom a zöldségeket és a pürét főzöm fel tejszínnel, vagy előbb mindenképpen meg kell főzni és főzve turmixolni? Illetve a krémlevesek sűrűn vagy hígan jobbak?
Figyelt kérdés
2021. márc. 11. 13:32
1/3 anonim válasza:
Hogyne lehetne!
És én jobban szeretem sűrűn, legalább érezni, hogy eszem valamit, amúgy is egy püré a levesbetét, ha még híg is, az csak egy lötty.
De ez már inkább ízlés dolga.
2/3 anonim válasza:
Tehat a nyers zöldségéket akarod felfozni a tejszínnel? Hát az enm lesz krémleves. A nyers zöldség darabos marad.
A sűrűség mondjuk ízlés kérdése.
3/3 anonim válasza:
Egyrészt főzve sokkal könnyebb pépesíteni, másrészt, ha előbb ledarálod, akkor se tejszínbe kezdd főzni, hanem kis vízben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!