Egy zöldségkrémleveshez véletlenül húsleves alaplét használtam, ez elrontja?
Figyelt kérdés
gorgonzolás cukkinikrém leves, aminek eredetileg nagyon jó az ízkombinációja2016. ápr. 23. 19:49
3/7 A kérdező kommentje:
egy mesterszakács könyvből vettem a receptet, a neten sok helyen látok húsleves alaplét, de nem jobb igazából sima zöldségleves alaplével?
2016. ápr. 23. 20:32
4/7 anonim válasza:
Hajjaj, ha csak lehet én azzal csinálom a zöldség krémleveseket. Mindig teszek el egy kis levest a fagyasztóba ezért, mert mindenki a húst eszi ki és rengeteg lé megmarad. Sőt, a múltkor olyant találtam a fagyóban, hogy volt benne még répa is, nem vettem ki, hanem azt is beturmixoltam a brokkoli krémlevesbe. Isteni lett.
Ha csak nincs vegán a családban, attól csak jobb lehet.
5/7 A kérdező kommentje:
de a zsírt leszedjem azért a tetejéről?
2016. ápr. 23. 22:18
6/7 anonim válasza:
igen, hidegen azért azt szedd le.
7/7 anonim válasza:
A húsleves alaplé kiváló társ, nemcsak zöldséglevesnél.
Amit írtál levest ( én is imádom a kéksajtokat ) csakis finomabb esz tőle. A zsír ízlés kérdése, ha akarod leszeded, ha nem nem. De egy biztos, hogy a zsír kiváló ízvivő anyag, bár, ha belegondolok, a gorzonzola is elég zsíros. Szerintem nagyon finom lesz al evesed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!