Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mi a tiszta husleves titka?...

Mi a tiszta husleves titka? mikor csinalom szep tiszta minden masnap meg az alja tisztara zavaros a huttoben mar

Figyelt kérdés

2016. jan. 26. 23:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Leszűröd? Mert elvileg le kell...
2016. jan. 27. 06:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Főzés elején lehabozni, főzés végén leszűrni.
2016. jan. 27. 09:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
58%

Ahogy az előttem szólók írták, de tedd bele egy kiürített tojás héját is.

Nálunk bevált, szép sárga marad a húsleves.

A sárgáját és a fehérjét aztán felhasználhatod máshoz. (Pl. grízgombóchoz.)

2016. jan. 27. 10:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
95%

Én is azt mondom, hogy jól le kell habozni az elején, csak utána kell beletenni a fűszereket. Lassan kell főzni, alacsony lángon. A végén leszűrni.

A tojáshéjas verziót még nem hallottam, de nem tudom, miért kell ezen ekkora hisztit levágni egyeseknek. Akinek baja van vele, főzzön Domestos levest.

Egyébként sokan a húsvéti kalácsba is belesütik a tojást a héjával együtt, sok ilyen recept van:

[link]


jól meg kell mosni és kész.

2016. jan. 27. 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!