Mi a tiszta husleves titka? mikor csinalom szep tiszta minden masnap meg az alja tisztara zavaros a huttoben mar
Figyelt kérdés
2016. jan. 26. 23:09
1/4 anonim válasza:
Leszűröd? Mert elvileg le kell...
2/4 anonim válasza:
Főzés elején lehabozni, főzés végén leszűrni.
3/4 anonim válasza:
Ahogy az előttem szólók írták, de tedd bele egy kiürített tojás héját is.
Nálunk bevált, szép sárga marad a húsleves.
A sárgáját és a fehérjét aztán felhasználhatod máshoz. (Pl. grízgombóchoz.)
4/4 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy jól le kell habozni az elején, csak utána kell beletenni a fűszereket. Lassan kell főzni, alacsony lángon. A végén leszűrni.
A tojáshéjas verziót még nem hallottam, de nem tudom, miért kell ezen ekkora hisztit levágni egyeseknek. Akinek baja van vele, főzzön Domestos levest.
Egyébként sokan a húsvéti kalácsba is belesütik a tojást a héjával együtt, sok ilyen recept van:
jól meg kell mosni és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!